Site icon Editia de Dimineata

Lansare “Les Films de Sainte-Orlan”, la Muzeul Național de Artă al României

Miercuri, 21 septembrie 2022, ora 18:00, în Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României va avea loc o întâlnire cu artista franceză ORLAN prilejuită de lansarea cărții Les Films de Sainte-Orlan editat de Fundația Culturală Intact din Cluj-Napoca.

Cu o carieră de renume mondial în domeniul artei corporale, ORLAN a deschis în anul 2021 la Centrul de Interes din Cluj-Napoca expoziția Les Films de Sainte-Orlan, un proiect Spațiu Intact.

Creațiile sale inspirate de lumea cinema-ului expuse cu această ocazie vor fi prezentate de artista însăși, de Florin Ștefan, directorul Fundației Culturale Intact, inițiatorul și producătorul proiectului, coordonator al cărții; Horea Avram, curatorul expoziției și coordonator al cărții; precum și de ceilalți contribuitori la realizarea sa: Bogdan Ghiu, scriitor, Laura Ilea, scriitoare și Raluca Oancea, istoric de artă și curator.

Invitați: Excelența Sa, doamna Laurence Auer, Ambasadoarea Republicii Franceze la București, Ovidiu Cîmpean, Secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Julien Chiaponne-Lucchesi, director al Institutului Francez din România.

Întâlnirea va fi moderată de Călin Stegerean, directorul general al MNAR.

 

Exit mobile version