Editia de Dimineata

Licitație online cu genți de zeci de mii de euro și vinuri de colecție

Cauți un cadou de lux?

Acum poți participa la o licitație online cu genți Hermes, Chanel, Gucci, Dior sau Louis Vuitton, dar și cu vinuri de colecţie.

Casa de licitaţii Artmark pune la vânzare, pe 8 decembrie, în sesiunea de Crăciun, diferite piese de colecție.

Chiar dacă sectorul de lux are de suferit în condiţii economice nefavorabile, precum cele generate de pandemie, sectorul ultra-lux (din care fac parte şi genţile Hermes ori Chanel) este relativ imun faţă de factorii economici care afectează alte industrii precum cea de high street retail sau cea a bursei de valori. Nici măcar pandemia nu a descurajat colecţionarii celor mai căutate artefacte ale industria modei, drept dovadă vânzările de genţi Hermes au rămas stabile în preţ şi volum de la începutul crizei„, arată Artmark, conform agerpres.ro.

Ce poți găsi

Poșete: „Constance 24” – Hermes, nouă, din piele de crocodil, de culoare Rose Scheherazade, la preţul de pornire de 24.000 de euro; „Birkin 30” – Hermes, din piele de crocodil, de culoare Scheherazade Pink, de damă, însoţită de cutia originală, la 27.000 de euro; „Birkin 30” – Hermes, din piele Clemence, de culoare Rouge Casaque, de damă, la 9.000 de euro; „Kelly 32 Sellier” – Hermes, din piele Togo, de culoare Black Ardennes, de damă, la 6.500 de euro; „Marmont” – Gucci, din piele de crocodil, de culoare roz, de damă, la 6.000 de euro; „Scales Boy” – Chanel, din piele, de culoare bej, însoţită de card de autenticitate, husă şi cutie originală, la 1.700 de euro.

Vinuri: trei sticle de Chambolle-Mousigny din 1923, o sticlă de Châteauneuf-du-pape din 1937, două sticle de Saint Julien, Château du Glana, din 1929, un lot de două vinuri roşii Margaux, vechi de 65 de ani, preţ de pornire de 175 de euro. Cel din urmă a făcut parte din meniul legendarului tren transcontinental Orient Expres, ce oprea şi în Sinaia.

Obiectele le puteți găsi la  Palatul Cesianu-Racoviţă.

sursa foto: click.ro

Exit mobile version