Site icon Editia de Dimineata

Linia Telverde care oferă informații despre coronavirus a fost deschisă

Linia Telverde la care cetățenii pot apela pentru informații legate de coronavirus a fost deschisă. La numărul  0800 800 358 poate apela oricine are nevoie de informații despre noul virus, însă dacă suspectați că ați putea fi infectat trebuie să sunați la numărul de urgență 112 pentru a primi ajutor de specialitate.

„Rugăm cetățenii să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia Telverde. Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. La această linie telefonică pot fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă”potrivit unui comunicat al grupului de comunicare strategică, anunță Digi24. 

Până în acest moment, în România a fost confirmat un singur caz de coronavirus. Pacientul se află acum la Institutul Matei Balș, acolo unde primește îngrijiri medicale. Bărbatul are o stare generală bună și se află în afara oricărui pericol.

Citește și: Primul caz de coronavirus a ajuns la București. Care este starea pacientului

Totodată, în acest moment, 99 de persoane sunt în carantină, iar 5667 se află sub monitorizare la domiciliu.

Citește și: O nouă țară de evitat în vacanță. Germania este la începutul unei epidemii de coronavirus

Citește și: Salariații se tem. Ce se întâmplă cu angajații nevoiți să stea în carantină

Sursă Foto: tion.ro.

Exit mobile version