Site icon Editia de Dimineata

Lionel Messi, bun de plată. Cum arată hotelul de 26 de milioane de dolari pe care va trebui să-l demoleze

Lionel Messi tocmai a primit un ordin judecătoresc de demolare a hotelului pe care-l deține în apropiere de Barcelona. Pagubă: 26 de milioane de dolari.

Publicația El Confidencial scrie că hotelul de 4 stele cu 77 de camere „MiM Sitges” nu corespunde standardelor orașului.

Messi mai are hoteluri la Ibiza și Majorca prin Majestic Hotel Group, iar pe cel de lângă Barcelona a plătit 26 de milioane de dolari în 2017.

A semnat ca primarul

Dar informațiile din Spania spun că superstarul a cumpărat hotelul fără să știe că primăria de la Sitges ordonase demolarea acestuia ca urmare a faptului că nu corespunde cu standardele pentru construcții. Balcoanele hotelului sunt apreciate ca fiind prea mari, dar clădirea s-ar putea chiar prăbuși dacă ele ar fi micșorate sau desființate.

Pe lângă aceasta, nici planurile de urgență pentru incendii nu au fost aprobate de autorități.

Cu toate acestea, în acest moment hotelul continuă se se afle le Booking.com și nu și-a suspendat rezervările. Are un calificativ bun (8,7/10). Trei zile de Revelion, de exemplu, costă  426 de euro pentru cea mai ieftină cameră dublă, ceea ce nu este deloc mult.

Foto Booking.com

Exit mobile version