Editia de Dimineata

Lista lui Netflix. Ce filme vedem în 2021?

Netflix a dat publicității lista filmelor pe care la va lansa în 2021 pe serviciul său de streaming. Analiștii sunt de părere că acest gest este neobișnuit.

Netflix nu obișnuia să îți arate planurile pe o perioadă mai lungă de timp. De obicei numele premierelor erau aflate, pe rând cu o lună înainte. De această dată Netflix a încălcat tradiția și a pus la dispoziția publicului o listă cu 70 de filme importante.

Una dintre cauze ar putea fi anunțata intenție a celor de la Warner de a face premiere simultane, hibrid – în cinema și pe serviciile de streaming, la care s-ar putea adăuga ofensiva HBO Max și Disney+.

De la dramă la comedie, producţii SF, de groază şi chiar western, serviciul video online a ţinut să înglobeze toate genurile majore ale cinematografiei moderne, cu unele titluri ce par a fi create special pentru premiile importante ale industriei.

Platforma nu a comunicat datele de lansare decât în cazul a zece filme, toate programate între începutul lunii ianuarie şi jumătatea lunii martie.

Lista lui Netflix. Ce filme vedem în 2021?

Împreună cu lista de filme, Netflix a prezentat şi un scurt videoclip care pune accent pe vedete, unde capete de afiş sunt Gal Gadot („Wonder Woman 1984”), Dwayne „The Rock” Johnson („Fast & Furious” sau „Jumanji”) şi Ryan Reynolds („Deadpool”).

Pe lângă aceste trei vedete, platforma oferă anul acesta producţii cu Regina King, Adrien Brody, Meryl Streep, Sandra Bullock, Octavia Spencer, Jeremy Irons, dar şi cu Leonardo DiCaprio sau Jennifer Lawrence, cu toţii premiaţi cu Oscar.

În ceea ce-i priveşte pe regizori, se remarcă Jane Campion, cu „The Power of the Dog”, de asemenea premiată cu Oscar, precum şi Halle Berry şi dramaturgul şi actorul Lin-Manuel Miranda (musicalul „Hamilton”), ultimii doi făcând trecerea, pentru prima dată, în spatele camerei.

Printre cele mai aşteptate lungmetraje se numără filmul „Don’t Look Up” al lui Adam McKay („The Big Short” şi „Vice”), cu Leonardo DiCaprio, precum şi „The Harder They Fall”, western coprodus de rapperul Jay-Z, cu o distribuţie integral afro-americană.

Netflix pare, de asemenea, să mizeze pe „Red Notice”, cu Dwayne Johnson, Gal Gadot şi Ryan Reynolds, un film de acţiune al cărui buget ar fi de 160 de milioane de dolari.

De specificat că lista nu conține decât producțiile ORIGINALE Netflix, nu și cele pe care Rețeaua le va lua din alte surse. De asemenea, pe listă NU se regăsesc serialele și miniseriile.

Iată însă care este lista publicată de Netflix

IANUARIE

Pieces of a Woman (Jan. 7)

Outside the Wire (Jan. 15)

The White Tiger (Jan. 22)

Penguin Bloom (Jan. 27)**

Finding ‘Ohana (Jan. 29)

The Dig (Jan. 29)

FEBRUARIE

Malcolm & Marie (Feb. 5)

I Care A Lot (Feb. 19)**

MARTIE

Moxie (March 3)

YES DAY (March 12)

FARA DATA DE PREMIERA

8 Rue de l’Humanité*

A Boy Called Christmas

A Castle for Christmas

Afterlife of the Party

Army of the Dead

Awake

A Week Away

A Winter’s Tale from Shaun the Sheep**

Back to the Outback

Bad Trip

Beauty

Blonde

Blood Red Sky*

Bombay Rose

Beckett

Bruised

Concrete Cowboy

Don’t Look Up

Double Dad*

Escape from Spiderhead

Fear Street Trilogy

Fever Dream*

Fuimos Canciones*

Intrusion

Kate

Love Hard

Monster

Munich*

Nightbooks

Night Teeth

No One Gets Out Alive

O2*

Red Notice

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Robin Robin

Skater Girl

Stowaway**

Sweet Girl

The Guilty

The Hand of God*

The Harder They Fall

The Kissing Booth 3

The Last Letter from Your Lover**

The Last Mercenary*

The Loud House Movie

The Power of the Dog

The Princess Switch 3

There’s Someone Inside Your House

The Starling

The Swarm*

The Woman in the Window

Things Heard and Seen

Thunder Force

tick, tick…BOOM!

To All The Boys: Always and Forever

Trollhunters: Rise of the Titans

Untitled Alexandre Moratto*

Untitled Graham King

Untitled Alicia Keys Rom-Com

Wish Dragon

Filmele semnalizate *nu sunt filme de limbă engleză. Filmele semnalizate ** nu voravea premiera în toate țările Netflix. Conform cnet.com

Iată și un clip dat publicității cu această ocazie:

 

Exit mobile version