Site icon Editia de Dimineata

Lucian Mîndruţă revine cu o emisiune la TV, după zece ani: Ediția de dimineață

Nu, nu e nimic greșit, ați văzut bine. Lucian Mîndruță revine pe ecrane, iar emisiunea lui se va numi ”Ediția de dimineață”, căci este un proiect al portalului de știri pozitive editiadedimineata.ro, în coproducție cu Digi 24.

Pe Lucian îl veți putea vedea chiar duminică, 1 noiembrie, de la ora 10:30, la Digi 24, cu ”Ediția de dimineață”, unde îl va avea invitat pe Denis Roabeș, de la The Motans, după cum a spus Lucian Mîndruță pentru Paginademedia.ro.

Lucian Mîndruță va avea un proiect săptămânal la Digi24, în fiecare duminică, de la 10:30.

Emisiune de interviuri, cu pauză de la politică și COVID

Va fi o emisiune de interviuri, ”un podcast care va apărea și la televizor. E un interviu față în față, dar cu distanțare fizică pentru că studioul de la Digi24 permite. Cameramanii stau la 25 de metri de noi.

Dacă vreți o pauză de la politică sau de la Covid, vă recomand emisiunea. Vor fi invitați oameni care nu au legătură cu zona politică. Vor fi artiști, cântăreți sau actori.

Am vrut ca emisiunea să meargă în altă direcție decât actualitatea. Aș vrea ca emisiunea să fie consumată în orice moment, să nu depindă de actualitate”, a declarat Mîndruță pentru Paginademedia.ro.

Invitatul din ediția cu numărul doi va fi Gabi Diaconu, psihiatru. Despre acesta, Mîndruță spune: „Am fost pacientul lui, așa ne-am cunoscut.”

În paralel cu emisiunea de la Digi24, are și emisiunea Vorbește România la DigiFM. În ultimii ani, el a mai apărut pe TV ca invitat în diverse emisiuni.

Exit mobile version