Site icon Editia de Dimineata

Lumea prin ochii Flaviei: Vibrație și culoare în Vietnam

Sursa flaviamarin.ro

Tânăra Flavia Maria ne surprinde cu o locație vibrantă, excentrică, unde oamenii sunt plini de viață și energie. Haideți, așadar, să facem o plimbare prin minunatul Vietnam, văzut prin ochii Flaviei!

Sursa flaviamarin.ro

„Cu nu foarte mult timp în urmă am vizitat pentru prima oară Vietnamul și, impresionată fiind de Saigon (Ho Chi Minh în prezent), a devenit una dintre destinațiile mele favorite. Comunistă fiind această țară, Saigonul m-a trimis în România anilor ’80, cunoscută de mine din poveștile bunicilor.

E vibrant și cosmpolit. La tot pasul te “împiedici” de chipuri frumoase, pline de energie și dorință de viață. La nebunie mi-a plăcut expresivitatea oamenilor, care te-ntâmpină și te conduc cu privirea curios. Chiar dacă nu-s experți în limbi de circulație internațională, am reușit să ne înțelegem cumva și le-am priceput curiozitatea față de originea mea și față de motivul pentru care mă aflam printre ei. Oameni fenomenali, deschiși și ingenui, mândrii de ceea ce sunt, sunt dornici oricând să-ți dea o mână de ajutor și să îți facă șederea un vis. Și, dacă se poate, să îți și vândă ceva! Haha

Sursa flaviamarin.ro

Pe de altă parte, străzile orașului mi-au amintit de Bangkok, unde sute de scutere circulă haotic și mașinile claxonează continuu. O fi o nebunie organizată?

În același timp, să nu uiți că în Vietnam viața nu-i scumpă și poți călători, văzând orice, la prețuri mai mult decât accesibile. La tot pasul te “împiedici” de discrepanța dintre cartierele periferice ale orașului și locurile verzi care le înconjoară. Excursiile pe aici, îți garantez, îți vor rămâne în minte și-n suflet.”, precizează Flavia pe blogul său.

Sursa flaviamarin.ro

Citiți materialul integral aici.

 

Exit mobile version