Site icon Editia de Dimineata

Lungul drum spre modernizare. STB îţi permite să plăteşti călătoriile printr-o aplicaţie

STB a pus la dispoziție bucureștenilor o nouă aplicație dedicată prin care își pot plăti călătoriile. Aplicația BPay a fost dezvoltată de o companie din Marea Britanie, într-un proiect de colaborare cu Mastercard și UniCredit, anunță Adevărul. 

BPay este compatibilă atât pentru telefoanele ce sunt dotate cu sistemul Andorid, cât și pentru iOS și le permite utilizatorilor să achiziționeze, prin intermediul cardului bancar, abonamente pentru toate liniile de transport în comun.

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația, să vă creați un cont cu o adresă de e-mail și o parolă, iar apoi să adăugați datele cadrului cu care doriți să achitați titlurile de călătorie.

Aplicația pune la dispoziție utilizatorilor mai multe posibilități, fie puteți cumpăra un singur abonament sau mai multe odată, acestea fiind apoi anexate secțiunii „titlurile mele de călătorie”. În acest fel pot fi cumpărate bilete pentru toate liniile de transport în comun, atât regionale, urbane sau Expres, iar cei care doresc pot achiziționa chiar și un abonament lunar. Mai mult decât atât, în aplicație este inclusă și linia turistică, în care puteți avea parte de un tur al Capitalei.

BPay este disponibilă în limba română și engleză și poate fi descărcată din Google Play Store, pentru telefoanele cu sistem de operare Android și din AppStore pentru dispozitivele iOS.

Sursă Foto: playtech.ro

Exit mobile version