Site icon Editia de Dimineata

Lux. Renumitul lanț hotelier Kempinski va construi un hotel de cinci stele în Poiana Brașov

Presa internațională anunță ca lanțul hotelier Kempinski va lansa un nou proiect în Europa. În munții din centrul Transilvaniei se va ridica un hotel de 120 de camere. Locația exactă este în Poiana Brașov.

Hotelul va purta numele de Kempinski Mountain Resort și va fi primul hotel de cinci stele din Transilvania și primul hotel Kempinski din România.

Rock Development Holding a încheiat un parteneriat cu Kempinski Hotels, grupul hotelier de lux cu cea mai îndelungată existență din Europa, în urma căruia renumitul lanț va deschide prima sa unitate din România, un hotel de cinci stele din Poiana Brașov, scrie Tageskarte.

Rock Holding va investi 70 de milioane de euro în acest proiect, care va marca și intrarea sa pe piața ospitalității din România, după ce a dezvoltat proiecte rezidențiale de referință în București.

„Munții din regiunea Brașovului sunt unii dintre cei mai spectaculoși din lume și suntem încântați că am găsit o nouă destinație pentru Kempinski în Poiana Brașov”, a declarat Bernold Schröder, CEO Kempinski Group și President of the Management Board Kempinski AG.

Exit mobile version