Site icon Editia de Dimineata

Mai multe zboruri la Aeroportul Internaţional din Catania, Sicilia, au fost anulate

Cursele aeriene dintre România și insula Sicilia nu au fost reluate, pasagerii români sau italieni cu vacanțe programate în cele două destinații fiind nevoiți să renunțe la ele, relatează corespondentul Radio România Actualități în Italia, Elena Postelnicu.

Și pentru luni, zborurile între insula Sicilia și țara noastră au fost anulate direct de companiile aeriene care le efectuează, în vreme ce Aeroportul Internațional Catania „Fontanarossa” a contramandat în această dimineață zborurile spre Malta, Milano, Roma, München, Dubai, Londra, Edinburgh și Frankfurt.

”Zborul meu ar fi trebuit să fie. Nu a fost anulat de companie, însă am ajuns în aeroport cu două ore înainte şi nu se ştia nimic, şi, prin urmare, am fost obligată să renunţ la această călătorie”.
”Este foarte absurd, noi plecăm spre Genova. Mâine, copilul nostru are un control medical. Este un dezastru în acest mod. Nici nu ştim dacă putem să ajungem acolo. Este o rușine”, sunt doar câteva comentarii ale celor care nu mai pot zboura cum era programat.

În urma incendiului de săptămâna trecută, conducerea aeroportului din Catania a anunțat închiderea Terminalului A pentru trei zile, după care până la 24 iulie, însă nu sunt speranțe că acest aeroport, cel mai important din Sicilia și al cincilea la nivel național, să-și reia activitatea de astăzi, în contextul în care sunt deja programate până la miezul nopții zborurile anulate sau redirecționate spre Comiso, Palermo sau Trapani.

Exit mobile version