Site icon Editia de Dimineata

Maia Morgenstern, Marius Bodochi și Claudiu Bleonț vin la Festivalul Internațional de Teatru Ariel Vâlcea Fest 2023. Programul evenimentului

Joi, 27 iulie, începe cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru Ariel Vâlcea Fest, care pentru 4 zile transformă orașul într-un centru performativ ce adună trupe de teatru, regizori și actori veniți din toate colțurile țării dar și din afara României.

Festivalul aduce în Râmnicu Vâlcea nume sonore din lumea teatrului, precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonț, Anca Sigartău, Cristi Martin și mulți alții. Între 27 și 30 iulie, publicul va putea urmări reprezentații de teatru live, spectacole în aer liber, spectacole pentru copii, parade stradale și multe altele. Festivalul include o selecție diversă de producții teatrale, atât clasice, cât și contemporane.

Dialog cultural

 Festivalul Ariel Vâlcea Fest, organizat de Teatrul Municipal „Ariel” în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, joacă un rol important în promovarea dialogului cultural și în crearea de legături între artiștii locali, cei din restul țării și internaționali. Este un eveniment vibrant și captivant care celebrează arta teatrală într-o manieră interactivă și diversă și, totodată, un loc unde pasionații de teatru, artiștii și comunitatea se întâlnesc pentru a se bucura de atmosfera minunată a teatrului.

Invitați

Evenimentele din cadrul Ariel Vâlcea Fest se desfășoară în mai multe săli de spectacole din Râmnicu Vâlcea, dar și în aer liber, oferind publicului și reprezentații cu acces gratuit. Programul include evenimente pentru toate vârstele, inclusiv spectacole dedicate copiilor și aduce în Râmnicu Vâlcea nume sonore din lumea teatrului, precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonț, Anca Sigartău, Cristi Martin și mulți alții.

Maia Morgernstern și Marius Bodochi pot fi văzuți în spectacolul „Elixir”, care are loc joi, 27 iulie, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor și este o adaptare a cărții cunoscutului dramaturg și romancier Eric-Emmanuel Schmitt.

 Claudiu Bleonț vă conduce într-o întâlnire magică cu „Paracliserul” lui Marin Sorescu, vineri, 28 iulie, de la ora 21:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 Spectacole pentru copii

 Copiii se vor putea bucura de o mulțime de spectacole pline de culoare, printre care „Lampa lui Aladdin”, cu Cristi Martin, în regia lui Ionuț Octavian Ghinea, vineri, 28 iulie, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 „Vă aștept, cu mic, cu mare, la Râmnicu Vâlcea, la Festivalul Internațional de Teatru Ariel Vâlcea Fest la spectacolul „Lampa lui Aladdin”. Este o montare excelentă – și nu o spun eu, ci miile de spectatori mari și mici care l-au văzut, unii de mai multe ori -, este dinamic, original, cu personaje colorate, haioase, vesele, cu un decor minunat, muzică și dans deosebite!” a spus Cristi Martin.

Biletele se pot achiziționa online, de pe platforma bilete.ro, sau de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri în intervalul orar 10:00-16:00, prin rezervări în prealabil la 0747227771.

 

 Programul spectacolelor

 joi, 27 iulie

 

vineri, 28 iulie

sâmbătă, 29 iulie

duminică, 30 iulie

 

 

 

Exit mobile version