Site icon Editia de Dimineata

Mayim Bialik (Amy, din „Teoria Big Bang”) va prezenta „Știi și câștigi” al americanilor

Pe lângă începerea producției într-un nou sezon al sitcom-ului de la postul Fox, „Call Me Kat”, Mayim Bialik a fost chemată din nou ca gazdă a emisiunii-concurs „Jeopardy!”, pentru a-l înlocui pe regretatul Alex Trebek. Mike Richards a ieșit de pe post în august, după doar cinci ediții ale concursului, după ce au ieșit la iveală unele comentarii anterioare nepotrivite ale lui. Bialik și campionul jocurilor-concurs, Ken Jennings, a fost aduși înapoi de Sony.

„Jeopardy!” a fost un concurs adus în România cu titlul „Știi și câștigi!”, de către ProTV, în 1995, când a fost prezentat de Mihai Călin. Franșiza americană a revenit cu titlul „Riști și câștigi!”, în perioada 1996–1998, prezentată de Constantin Cotimanis și Cristi Iacob. Emisiunea a fost adaptată în zeci de țări din Europa și în Canada.

Bialik fusese deja angajată în funcția de prezentatoare a emisiunii „Jeopardy!” și a unei versiuni a concursului pentru mediul universitar. În timp ce Bialik nu a speculat dacă ar putea fi în cele din urmă alegerea companiei Sony, ea a spus că se consideră parte a „familiei” emisiunii și a fost bucuroasă de veste.

Într-un interviu pentru The Associated Press, Bialik a discutat despre adaptarea la „Jeopardy!” și comentariile sale anterioare asupra vaccinurilor:

„Au existat săptămâni în care ne-am adaptat cu toții la ceea ce se întâmplă. Nu a existat cu adevărat nimic care să fi fost o surpriză. Sunt doar încântată să pot să-mi fac treaba. Este o adevărată onoare să ajung acolo”, a spus actrița.

„Nu regret că, la momentul în care am scris o carte despre creșterea copilului, copiii mei erau mici și nu primiseră toate vaccinurile. Acum am fost foarte publică și am declarat că sunt o persoană vaccinată, suntem o familie vaccinată, suntem toți vaccinați pentru COVID-19. Aceasta face parte din provocarea de a fi o persoană publică”, a adăugat ea.

Poate nu știați că Mayim Bialik deține un doctorat! În 2007, ea s-a întors la UCLA, pentru a-și termina lucrarea, sub coordonarea doctorului James McCracken.

Foto: Carol Kaelson/Jeopardy! (via AP)

Exit mobile version