Site icon Editia de Dimineata

Mediastandard: Senatul american afirmă că investigația privind interferența Rusiei în alegerile din 2016 este de încredere

FILE - In this July 7, 2017, file photo, President Donald Trump meets with Russian President Vladimir Putin at the G20 Summit in Hamburg, Germany. Trump had a second, previously undisclosed conversation with Putin at the summit it Germany. White House spokesman Sean Spicer says that Trump and Putin spoke during a world leaders’ dinner at the Group of 20 summit in Hamburg earlier this month.(AP Photo/Evan Vucci)

Deși mai multe investigații realizate de instituții de renume din Statele Unite ale Americii au arătat că Rusia a interferat în alegerile din 2016, în urma cărora Donald Trump a ieșit președinte, un nou raport al Senatului confirmă concluziile anterioare.

Documentul, acceptat de ambele partide din Senat, arată că nu Hillary Clinton a fost cea susținută de campania Rusiei, ci Donald Trump. Concluziile raportului contravin ideii promovate atât de președintele SUA, cât și de liderul Kremlinului, care au susținut că raportul emis în 2017 de către ODNI (Office of the Director of National Intelligence) este realizat cu scopul de a-l defăima pe Donald Trump, arată The Independent.

Citește mai multe pe Mediastandard.ro

sursa foto:time.com

Exit mobile version