Site icon Editia de Dimineata

Mesajul Prinţului William, în plină pandemie de coronavirus: Marea Britanie este la superlativ în situaţie de criză

Prințul William a transmis un mesaj în care afirmă faptul că Marea Britanie este la superlativ în situaţie de criză. Acesta a încercat să liniștească și să încurajeze populația care resimte din ce în ce mai aspru efectele crizei provocate de pandemia de coronavirus, anunță Agerpres. 

Recent, Regina Elisabeta a II-a s-a adresat de două ori britanicilor săptămâna trecută, în vreme ce prinţul Charles, care a fost testat pozitiv pentru noul virus, a transmis şi el mai multe mesaje video şi audio după ce s-a însănătoşit.

Mesajul Prințului William a fost transmis imediat după ce numărul deceselor provocate de COVID-19 în spitalele din Regatul Unit a depăşit 10.000.

„Cred că Marea Britanie este la superlativ atunci când se confruntă cu o criză. Cu toţii ne unim eforturile şi acest spirit comunitar revine mai repede decât orice altceva „, a spus nepotul reginei în timpul unei convorbiri prin telefon cu o organizaţie de caritate comunitară din nordul Angliei, care gestionează o bancă de alimente şi livrează mese calde oamenilor izolaţi, mai anunță Agerpres. 

William este al doilea membru în ordinea succesiuni la tron, după tatăl său, Charles, și patronează activitatea National Emergencies Trust (NET) în 2020, a informat palatul.

Acest fond de urgențe a fost creat în 2019 și are ca scop principal redirecționarea banilor publici organizațiilor non-profit către solicitări specifice şi a distribui fonduri în mod echitabil şi eficient.

Astfel, în urma apelului lansat de William pentru fondul NET a dus la strângerea a milioane de lire sterline.

Sursă Foto: stiriletransilvaniei.ro

Exit mobile version