Site icon Editia de Dimineata

Mesajul soției unuia dintre militarii morți în tragedia aviatică de acum câteva zile: “L-am spus deja că ești un SUPER EROU plecat în misiune să salvezi îngerașii cu aripi frânte…”

Două fetițe au rămas orfane de tată, după tragedia aviatică de acum câteva zile din județul Constanța, când prăbușirea elicopterului IAR-330-Puma a dus la moartea a șapte persoane.

Elicopterul decolase în jurul orei 20.00, miercuri, în căutarea unui aeronave MiG 21 LanceR care dispăruse de pe radar. Pilotul elicopterului primise ordin să se întoarcă, din cauza vremii nefavorabile, dar nu a mai apucat. Aparatul s-a izbit de sol și a luat foc, lângă Cogelac, iar cei 7 militari de la bord au murit.

Sergiu Bosoi, scafandru militar, era tatăl a două fetițe. Una de un an și jumătate și una de patru.

Soția acestuia a postat un mesaj emoționant pe Facebook și a mărturisit că le povestește celor două fetițe că tatăl lor este plecat într-o misiune la îngeri.

Toate vin de la Dumnezeu, atât viața cât și sfârșitul ei… Pentru noi cei care rămânem în urmă este cel mai greu, dar singurul lucru pe care îl mai putem face este să ne rugăm pentru sufletul celor morți.

Dumnezeu să te odihnească în pace, iub!

Știu că ai fost și vei fi mândru de noi, fetele tale!

 Îți promit că voi fi puternică și o să fac tot ce ține de mine să fiu și mamă și tată pentru copiii noștri!

Rebecăi i-am spus deja că ești un SUPER EROU plecat în misiune să salvezi îngerașii cu aripi frânte, să-i duci cu elicopterul la Doamne Doamne să îi facă bine!

Nataliei îi voi vorbi mereu despre tine și sper să înțeleagă când va mai crește că tati e cel mai bun și nimeni nu îi va lua locul.

Nu sunt de acord cu decizia Divinității,  însă sunt convinsă că de acolo de sus vei fi mereu cu noi și ne vei proteja! 😭

Nu știu să vorbesc despre tine la trecut, pentru că tu vei trăi veșnic în mine prin copiii noștri!

Ps. Ce moment frumos a fost când ți-am făcut fotografia asta!

Ps. Bucurați-vă de toți ai voștri azi, mâine nu e promis nimănui!!

 

Exit mobile version