Site icon Editia de Dimineata

Mick Jagger are Covid-19. Concertul de la Amsterdam a fost anulat cu câteva ore înainte de a începe

Starul rock Mick Jagger, în vârstă de 78 de ani, a fost testat pozitiv cu Covid-19, chiar la intrarea pe stadion, acest lucru ducând la anularea concertului Rolling Stones programat luni seara, la Amsterdam.

„Mick Jagger tocmai a fost diagnosticat cu Covid-19 şi a părăsit sala bolnav”, au anunţat organizatorii pe site-ul lor. “Spectacolul din această seară de la Johan Cruyff Arena din Amsterdam este anulat”, au adăugat ei.

Mick Jagger şi-a cerut scuze pe contul său de Twitter pentru că a fost nevoit să anuleze concertul şi a promis că va decide o nouă dată cât mai curând posibil.

Sir Mick a adăugat într-un mesaj adresat fanilor: ” Îmi pare foarte rău că a trebuit să amânăm spectacolul din Amsterdam cu un preaviz atât de scurt în această seară. Din păcate, tocmai am fost testat pozitiv pentru Covid. Ne propunem să reprogramăm data cât mai curând posibil și să revenim cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere. Mick.”

Turneu

Trupa se află în prezent în turneul Sixty, în cadrul căruia plănuia să susțină 14 concerte în 10 țări europene. The Stones cântaseră deja trei dintre concertelee turneului lor, inclusiv una în Marea Britanie, la Anfield din Liverpool.

Alte două date sunt planificate în Marea Britanie, în cadrul festivalului de muzică BST Hyde Park. Aceștia urmează să cânte pe 25 iunie și 2 iulie.

Alte două spectacole, în Elveția și Italia, sunt de asemenea planificate în următoarele zece zile.

Nu s-a anunțat încă dacă aceste spectacole vor avea loc așa cum au fost planificate, scrie BBC.

 

Exit mobile version