Site icon Editia de Dimineata

Mihai Sturzu (ex Hi-Q ) a devenit comandant de aeronavă

După un survol al Parlamentului, Mihai Sturzu, cunoscut nouă în primul rând ca membru al trupei Hi-Q, a decis că cel mai bine îi stă în spatele manșei. A devenit pilot, iar acum, iată, perseverând, a ajuns chiar comandant  de aeronavă la Wizz Air.

“Ladies and gentlemen, this is your Captain speaking.

După zece ani de când zbor cu avioane mici și cinci de când zbor cu avioane mari, de astăzi sunt Comandant”, a scris el pe Facebook.

“Sunt mulți oameni la care mă gândesc cu recunoștință… primul instructor, colegul de banca din școala de aviatie, mentorul meu, atâția alți piloti de la care am învățat mereu câte ceva…

Totuși, există o persoană care mi-a fost mereu alături: în momentele în care îmi venea să plâng de nervi că nu reușeam să aterizez Zlinul 142 corect, în lungile nopți în care învățam acasă diferențele dintre zborul subsonic, transonic, supersonic si hipersonic… de-a lungul sutelor de examene, de ore de simulator din care ieșeam cu tricoul ud la propriu… persoana care mi-a dat mereu încredere, energie și determinare sa ajung aici: eu. Well, îmi mulțumesc din suflet mie! Sunt foarte mândru de mine!

Love and devotion”.

Foto Facebook

Exit mobile version