Site icon Editia de Dimineata

Morcheeba concertează vineri la Arenele Romane

Morcheeba revine la Bucureşti, vineri, la Arenele Române. În deschidere va cânta Golan.

Skye Edwards şi Ross Godfrey se întorc anul acesta în România, cu un show de promovare a celui de-al zecelea album de studio Morcheeba – “Blackest Blue”, compus în pandemie şi lansat în primăvara lui 2021.

Albumul explorează soundurile experimentale cu care duoul londonez ne-a obişnuit de-a lungul celor aproape trei decenii de carieră, continuând călătoria muzicală ce i-a consacrat ca pionieri ai scenei muzicale britanice şi i-a făcut cunoscuţi în toate colţurile lumii, cu vânzări de miloane de albume.

“Blackest Blue este despre găsirea unei cai de a ieşi la lumină în timpurile cele mai întunecate, schimbat, dar intact”, spun ei.

Despre „Sounds of Blue”

Albumul conţine 10 piese noi, primul extras fiind single-ul „Sounds of Blue”. În România, artiştii vor cânta în premieră piesele de pe “Blackest Blue”, precum şi piese Morcheeba deja foarte cunoscute şi iubite de public.

Înaintea showului Morcheeba, duo-ului i se va alătura special guest Golan.

În ziua concertului, pe 24 iulie, preţurile biletelor, atât online, cât şi la casa de bilete de la Arenele Romane, vor fi: 295 lei (include comisioane); 225 lei (include comisioane); 175 lei (include comisioane).

Biletele pot fi achiziţionate aici: https://morcheeba.emagic.ro

 

Exit mobile version