Editia de Dimineata

Motive pentru care Japonia este un bun exemplu pentru restul țărilor. Modalități prin care putem deveni o lume mai bună

Sursa: bunadimineata.ro

Japonia este și va rămâne un mister pentru noi restul, făcând diferența de la cel mai mic lucru, la cel mai mare.

În timp ce restul lumii se preocupă cu problema adaptării la anumite situații, japonezii găsesc rezolvări care le simplifică viața. Iată de ce Japonia este diferită prin cele mai frumos conturate metode:

Aici, dozele de suc, sau bere, nu denumirile inscripționate cu limbajul Braille, pentru a ușura existența celor fără vedere.

Sursa: playtech.ro

În majoritatea cazurilor, suporterii pleacă din tribună, lăsând mizeria fix unde au pus-o, dar nu și în Japonia, unde, în loc să-și vorbească urât, susținătorii diverselor echipe comunică pentru strângerea deșeurilor.

Sursa: playtech.ro

Deși în spitalele din majoritatea țărilor îți este frică să mănânci, în Japonia te lingi pe degete după terminarea fiecărei mese.

Sursa: playtech.ro

Pe când în alte țări canalele urâțesc orașele, în Japonia, te oprești de la pas, la pas doar pentru a admira frumoasele desene de pe capacele de canal.

Sursa: playtech.ro

Un motiv pentru care ai să iubești Japonia, este disciplina, respectul, iar cel mai bun exemplu este cel de la motrou, unde fiecare își respectă sensul de mers.

Sursa: playtech.ro

Deși n-o să-ți vină să crezi, în Japonia șoferii de autobuz care protestează, au adoptat metoda muncii, dar prin care nu taxează pasagerii, astfel, conducerea este afectată și oarecum obligată să ia măsuri.

Sursa: playtech.ro

Exit mobile version