Editia de Dimineata

Muzeul Brukenthal s-a redeschis

Ca urmare a ridicării carantinei din Sibiu, începând de miercuri Muzeul Brukenthal s-a redeschis.

Conform unui comunicat al muzeului, toate secțiile sunt deschise.

„Începând de astăzi, 16.12.2020, Muzeul Naţional Brukenthal îşi redeschide porţile pentru vizitatori! Puteţi vizita Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Istorie a Farmaciei şi Muzeul Cinegetic. Programul de funcţionare este de miercuri până duminică, orele 9,00 – 17,00”, potrivit unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Pe lângă expozițiile permanente, în aceste zile le puteți vizita și pe cele temporare.

Muzeul Brukenthal s-a redeschis. Expoziții temporare

„Vă invităm să vizitaţi şi expoziţiile temporare de la următoarele sedii: ‘Pe acoperişul României. Turismul montan şi viaţa la munte, la începutul veacului trecut’ – Cabinetul de Cartografie, Palatul Brukenthal; ‘Carte franceză din colecţia lui Samuel von Brukenthal’ – Cabinetul de Cartografie, Palatul Brukenthal; ‘Joannes Kájoni 390’ – în prima curte a Palatului Brukenthal. La Muzeul de Istorie Naturală se poate vizita expoziţia temporară ‘Explorator în muzeu”’, precizează reprezentanţii Muzeului Naţional Brukenthal.

Muzeul Naţional Brukenthal a fost închis pe perioada carantinei instituite în Sibiu din cauza COVID-19. Măsura carantinării a fost ridicată luni în municipiul Sibiu.

În acest moment incidența în orașul Sibiu a scăzut foarte mult, iar în județ este la 3.11 la mie.

Exit mobile version