Site icon Editia de Dimineata

Muzica lui Hans Zimmer vine la București

25 ianuarie este data la care la Sala Palatului Orchestra Lords of the Sound vor susține un concert din muzica celebrului creator de muzică de film Hans Zimmer.

Spectacolul „Music of Hans Zimmer” începe la ora 20.00.

Concertele minunate ale Lords Of The Sound combinate cu cele mai bune compoziții ale lui Hans Zimmer vă vor oferi senzații de neuitat. În sală se vor auzi melodii care fac parte din orchestrațiile muzicale ale unor firme celebre precum „Dune”, „Spider-Man 2”, „The Dark Knight”, „Interstellar”, „Gravity”, „Sherlock Holmes, „Angels and Demons”, „The Da Vinci Code”, „Pearl Harbor”, „Gladiator”, „Misiune imposibilă”, „Început”, „Pirații din Caraibe”, „Spirit”, „Wonder Woman”, „Madagascar”.

Pe lângă părţile vocale impresionante ale soliştilor şi ale corului, orchestra simfonică vă va surprinde cu un program unic de spectacol, producţii teatrale, efecte speciale uimitoare, energie şi pozitivitatea de neoprit a întregii echipe!

Pentru cei care nu au auzit de Orchestra Lords of the Sound, vă dăm noi informația, pe care organizatorul a ezitat să o facă publică, deși, spunem noi, ar fi fost importantă: Lords of the Sound este o orchestră simfonică din Kiev, fondată în 2014 de către Andrei Novatorov. Este “specializată” în concerte inspirate din muzica filmelor, în repertoriul ei figurând mai multe spectacole de acest fel. Turul de la începutul anului 2023 cuprinde țări precum Turcia, Bulgaria, România, Croația, Serbia, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia și Franța.

Bilete (încă) se găsesc pe mai multe site-uri, și vă sugerăm să le accesați pe toate pentru achiziționarea unui cât mai bun/ieftin loc – Eventim, IaBilet, Sala Palatului.

Prețul variează între 120 și 350 de lei.

 

Exit mobile version