Site icon Editia de Dimineata

Netflix a lansat trailerul oficial pentru “Schumacher”, un documentar despre viața septuplului campion de Formula 1 VIDEO

Nu au mai venit vești despre starea septuplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher. Incredibilul, stupidul și tragicul accident la schi suferit în Franța, la 29 decembrie 2013 l-a scos din decor la propriu pe Schumi, cum este alintat atât de iubitul neamț.  Schumi a suferit atunci un grav accident în timp ce schia în stațiunea Meribel, din Alpii francezi, în urma căruia a paralizat. Povestea vieții lui ajunge acum film documentar.

Netflix a lansat trailerul oficial pentru “Schumacher”, iar filmul va fi disponibil din 15 septembrie.

Trailerul a fost lansat exact în ziua în care se împlinesc 30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1. Documentarul prezintă interviuri rare, videoclipuri personale cu familia lui Michael Schumacher, dar și imagini și filmări de arhivă, ce vor fi publicate în premieră. Noua producție Netflix a primit acordul familiei, și încearcă să redea o imagine diferită a campionului considerat o mașinărie de obținut victorii, potrivit formula1.com.

Michael Schumacher a debutat în Formula 1 în 1991, la Marele Premiu al Belgiei. De-a lungul carierei, sportivul a câștigat 91 de curse și șapte campionate mondiale alături de Benetton și Ferrari.

Exit mobile version