Site icon Editia de Dimineata

Noua Zeelandă: un copil de 4 ani cheamă poliția ca să-i confirme că are jucării „mișto”

Un apel de urgență la 111 a fost făcut de un băiat de 4 ani din Noua Zeelandă, care a cerut poliției să vină să-i verifice jucăriile. Un ofițer de poliție s-a deplasat la domiciliul băiatului și i-a confirmat că jucăriile lui sunt la modă.

Poliția a distribuit apelul băiatului pe rețelele de socializare, împreună cu o fotografie cu băiatul zâmbitor așezat pe capota unei mașini de patrulare, menționând că, deși nu încurajează copiii să sune la numărul de urgență, incidentul a fost „prea drăguț pentru a nu-l împărtăși.”

Click pe poză pentru a auzi apelul telefonic de urgență:

Apelul a fost cam așa:
„Aici poliția. Ce urgență aveți?”
„Doamnă de la poliție? Pot să-ți spun ceva? Am niște jucării pentru tine. Vino să le vezi!

Apoi, intervine un bărbat și confirmă că apelul a fost o greșeală; copilul de 4 ani o ajuta pe mama lui bolnavă, iar bărbatul se ocupa de celălalt copil.

Dispecera anunță echipajele despre dorința copilului și un ofițer confirmă că va merge la acea adresă. Polițistul a văzut jucăriile băiatului și a confirmat că ele sunt „mișto”. Dacă tot bătuse drumul până acolo, ofițerul i-a arătat băiatului mașina de poliție și a dat drumul puțin la sirenă. Poza cu polițistul și băiatul cu chipiu a fost foarte apreciată online.

Exit mobile version