Site icon Editia de Dimineata

Noul serial Sullivan’s Crossing are premierala DIVA pe 2 ianuarie

NBC Universal International Networks & Direct-To-Consumer anunță premiera în România a noului serial Sullivan’s Crossing. Povestea are 10 episoade de câte o oră și va captiva publicul cu porții de câte două episoade difuzate în fiecare marți, de la ora 20:00, din 2 ianuarie, în exclusivitatela DIVA.

În Sullivan’s Crossing joacă actorii Morgan Kohan (Transplant, When Hope Calls) în rolul eroinei, Maggie Sullivan și Scott Patterson (Gilmore Girls/FeteleGilmore, Saw V/Puzzle mortal V) în rolul tatălui ei, Sully Sullivan.

Când lumea lui Maggie Sullivan este dată peste cap, aceasta decide să-și pună temporar pe pauză viața și cariera de medic neurochirurg din Boston, dar și pe iubitul ei, Andrew (Allan Hawco) pentru a se refugia în pitoreasca zonă de camping Sullivan’s Crossing (din Nova Scotia, Canada) unde a copilărit și a relua legătura cu tatăl ei, Sully Sullivan, deși relația lor s-a răcitcu mult timp în urmă.

Maggie nu și-a mai văzut casa și tatăl din vara în care a împlinit 15 ani,iar relația dintre ei a avut de suferit din acestă cauză. În plus, Maggie nu și-a iertat niciodată tatăl, care nu a vrut să mai facă parte din viața ei după ce a divorțat de mama ei. Maggie revine în Sullivan’s Crossing și încearcă să reia legătura cu foștii prieteni și să accepte prezentul complicat și trecutul dureros.

Romane celebre

Sullivan’s Crossing este o adaptare a seriei de romane bestseller scrisă de Robyn Carr, creată de Roma Roth. O producție marca Reel World Management în colaborarecu CTV și Fremantle, serialul este distribuit pe plan internațional de Fremantle.

Sullivan’s Crossingare premiera la DIVA pe 2 ianuarie, la ora 20:00, în fiecare marți fiind difuzate câte două episoade.

Exit mobile version