Site icon Editia de Dimineata

Noutățile lunii mai la Disney +

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Zilele lungi și blânde ale lunii mai sunt perfecte pentru a te bucura de noutățile Disney+!

Ce e nou?

Shardlake, serialul mult așteptat este disponibil de la începutul lunii. Cu acțiune plasată în 1536, această poveste cu crime și mister se bazează pe romanele istorice ale lui C.J. Sansom și îl prezintă pe avocatul Matthew Shardlake trimis să investigheze o moarte suspectă la mănăstirea izolată din Scarnsea.

Serialul The Kardashians revine cu sezonul 5 luna aceasta, aduncând și mai multă iubire, râsete, modă și povești de familie – nu vrei sa ratezi o secundă!

Luna mai la Disney+ este și despre muzică – două noi documentare ajung pe serviciul de streaming. Camden prezintă numeroase legende ale muzicii spunându-și poveștile despre cum acest loc special din Londra le-a impulsionat carierele. The Beach Boys oferă acces fără precedent la câțiva dintre cei mai îndrăgiți muzicieni din lume.

Căutați soluții să îi distrați pe cei mici?  Sezonul 2 din animația Chip și Dale: Viața în Parc este disponibil începând din această lună. Au premiera, de asemenea, episoade noi din sezonul 3 al premiatului sitcom Școala Abbott.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica.

Exit mobile version