Editia de Dimineata

Numărul ei de telefon a fost în trecut al lui Elon Musk. Acum primește mesaje adresate controversatului antreprenor

Există o mulțime de oameni care încearcă pe diverse căi să ajungă la celebrul și controversatul antreprenor american Elon Musk. Uneori, însă, dau de Lyndsay Tucker, o femeie în vârstă de 25 de ani.

E vorba de Lyndsay Tucker, care lucrează la Sephora, este consultant în probleme de îngrijirea a pielii.

În atenția publică

Cum a ajuns ea în atenția publică? Actualul ei număr de telefon i-a aparținut în trecut lui Elon Musk. Așa că acum femeia primește zilnic zeci de mesaje și apeluri, iar recent a ales să le povestescă pe cele mai interesante, într-un interviu acordat NPR.

“I-am spus mamei mele că tot primesc mesaje și, mai nou, apeluri care sunt pentru un anume Elon Musk. Nu știu cine este acest om”, povestește Lyndsay o întâmplare mai veche. “Mama mea a rămas șocată”.

Asaltată de mesaje

De fiecare dată când miliardarul de la Tesla provoacă un scandal (și asta de întâmplă des), americanca este asaltată de zeci de mesaje.

Unele sunt tare ciudate. A primit, printre altele, planurile pentru un braț bionic. Sau o cerere de 1000 de camioane Tesla de la un om de afaceri din Africa de Sud, dar și o ofertă de a merge în spațiu la bordul Space X din partea unei femei.

Laude de la Disney

Până și fostul șef Disney i-a trimis mesaj, să laude automobilul Tesla pe care tocmai și-l cumpărase. Ca să nu mai vorbim despre Fisc, care îl căuta pe Elon Musk pentru deslușirea unei complicate chestiuni fiscale.

Postul de radio NPR l-a constactat pe Musk să afle ce este cu acest număr de telefon. Acesta a răspuns printr-un mail: ”Woow”, a scris el. ”Numărul este atât de vechi! Snt surprins că încă mai e și că e folosit undeva”.

SURSA FOTO: npr.org

Exit mobile version