Site icon Editia de Dimineata

Nuntă fără mire la Botoșani. A picat testul COVID, iar petrecerea s-a ținut în lipsa lui

Situație ieșită din comun la Botoșani unde parcă s-a filmat continuarea la “Nunta mută” a lui Horațiu Mălăele.

Nunta perfectă. Aranjezi totul până în cel mai mic detaliu. Rochia de mireasa, ceremonia, biserica, petalele de trandafiri, muzica, tortul, aperitivele, invitațiile, unde să o așezi pe mătușa Reta, vezi că vine și nepotul de la Caracal, vezi să nu se îmbete, dai apă la pisică (să nu sufere, cine știe când te întorci), cazarea nașilor…

Ai uitat ceva?

VERIGHETELE!

„OK, și verighetele sunt ok. Mai e ceva?”

“Da, vezi că ăia nu ne primesc în salon fără test covid, știi că nu suntem vaccinați!”

“Sigur, iubirea vieții mele, taman am primit sms-ul de la clinică….”

“…?”

“Fuk. Sunt pozitiv”

Dialogul de mai sus, chiar imaginar, face rezumatul unei situații de-a dreptul imposibile.

Petrecerea atipică a avut loc sâmbătă, într-unul dintre cele mai apreciate localuri de petreceri din Botoşani. Mirii, doi tineri din judeţul Botoşani, dar stabiliţi de mai mult timp în Iaşi, au fost protagoniştii uneia dintre cele mai neobişnuite petreceri de nuntă din câte au fost organizate în judeţ, iar necazul celor doi a început de la faptul că nu erau vaccinaţi.

Astfel, deşi în Botoşani petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate, organizatorii nunţii respective au decis să le ceară mirilor teste PCR, ambii fiind neimunizaţi. Siguri că totul va fi în ordine şi mai ales pentru că testul nu putea fi mai vechi de 72 de ore, cei doi au ales să se testeze chiar cu o zi înainte de nuntă, povestește Monitorul de Botoșani.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor.

Puşi în faţa faptului împlinit, cei doi miri nu aveau prea multe opţiuni. Decât să anuleze nunta, cu tot ce însemna, cu o mulţime de invitaţi care deja erau pregătiţi să vină, sala plătită, muzica, mâncarea, aceştia au ales o variantă mai puţin „ortodoxă”, şi anume… aceea de a continua nunta fără mire.

A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii DSP, acesta fiind luat în evidenţă şi chestionat legat de locaţia în care va sta în izolare.

Rămâne de văzut dacă mireasa va alege să petreacă luna de miere în izolare alături de soţ sau nu.

La bine și la rău, nu?

Exit mobile version