Site icon Editia de Dimineata

O călătorie atipică – 85 de zile pe Oceanul Atlantic pentru a sărbători ziua tatălui

Dragostea și dorul pentru părinți sunt infinite. O dovadă specială de iubire a venit din partea unui Argentinian care a rămas blocat pe o insula din Portugalia, iar restricțiile impuse nu i-au permis să fie alături de tatăl său de ziua lui.
Acest lucru l-a determinat să traverseze Oceanul Atlantic în 85 de zile cu ajutorul unei ambarcațiuni de mici dimensiuni.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani și-a adunat provizii și a pornit la jumătatea lunii martie pentru a-I fi alături tatălui său la împlinirea vârstei de 90 de ani.

Chiar dacă a fost avertizat că este posibil să nu fie primit în țară, argentinianul nu a renunțat la ideea sa.
„Nu am vrut să stau ca un laş pe o insulă pe care nu erau deloc cazuri de infectare. Am vrut să fac tot posibilul pentru a ajunge acasă. Cel mai important lucru pentru mine a fost să fiu cu familia”, a declarat Ballestero, potrivit descopera.ro.

Pe 12 aprilie, autoritățile din Capul Verde au refuzat ca acesta să aibă o escală pentru a își procura alte provizii. La circa 250 de kilometri de coastele Braziliei, ambarcaţiunea a fost lovită puternic de un val. Ballestero a fost nevoit să facă o escală în Vitória (Brazilia).

A ajuns în 17 iunie în orașul său și a fost primit ca un erou. Acesta a fost testat de Coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

Sursă foto: Descopera.ro

Exit mobile version