Site icon Editia de Dimineata

O companie își plătește angajații pentru a face cumpărături online. Care sunt condițiile impuse

Compania Outfund vrea să angajeze mai multe persoane care să facă shopping online în valoare de 1.500 de lire sterline pe lună, iar beneficiarii pot păstra ceea ce cumpără. Deci ești și plătit ca să cumperi, și mai și rămâi cu marfa. Ideal!

Persoanele selectate vor fi plătite cu 70 de lire pe zi, adică aproape 400 de lei, pentru munca lor.

Outfund spune că cei selectați vor naviga pe net și vor achiziționa articole din reclamele pe care le văd pe Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube și Snapchat.

Ce au de făcut candidații?

Aplicanții trebuie să aibă conturi active pe cel puțin trei dintre aceste platforme și trebuie să „muncească” cel puțin două ore și jumătate pe zi, cinci zile pe săptămână. Ei trebuie să petreacă, de asemenea, în jur de jumătate de oră pe zi pe fiecare platformă în căutarea produselor.

Compania precizează că suma de 1.500 de lire sterline trebuie să acopere întregul cost al produselor, dar și transportul.

Solicitanții jobului trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să vorbească limba engleză și vor trebui să scrie un raport despre ceea ce au constatat, să descrie reclamele pe care le-au văzut și să înregistreze tot ce au cumpărat.

Exit mobile version