Site icon Editia de Dimineata

O companie românească de dezvoltare software ajunge în Silicon Valley, SUA

O companie românească de dezvoltare software îşi deschide un punct de lucru în Silicon Valley, SUA.

Softbinator Technologies va ajunge în California cunoscută drept centru global pentru înaltă tehnologie şi inovaţie.

Softbinator Technologies (BVB: CODE), companie românească de dezvoltare software, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea pe piaţă de produse inovatoare alături de clienţi locali şi internaţionali, anunţă închirierea unui spaţiu permanent în SUA, în Silicon Valley, care va funcţiona ca punct de lucru al companiei în această ţară”, anunţă compania, potrivit news.ro.

Softbinator Technologies este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti și are o capitalizare de piaţă de peste 70 milioane de lei.

Companie românească furnizează servicii de dezvoltare software utilizând tehnologii de ultimă oră (cutting-edge) cu un accent puternic pe Blockchain, Inteligenţă Artificială şi DevOps. Serviciile şi produsele companiei sunt utilizate la nivel global, atât de startup-uri, IMM-uri, unicorni. Profilul organizaţiei este orientat spre dezvoltarea de produse, aceasta fiind apreciată pentru abilitatea de a livra rapid rezultate. În prezent, Softbinator Technologies are în echipă peste 100 de programatori şi colaboratori în Bucureşti şi Constanţa.

sursa foto: vbmsoft.ro

Exit mobile version