Site icon Editia de Dimineata

O factură de 14.000 de euro. Nu vă gândiți la gaze, electricitate sau alte prostii, e una de TELEFON

De 14.000 de euro îți poți lua o mașină bunicică. Poate chiar una nouă. Te poți duce într-o excursie la Polul Nord, sau Japonia, în doi. Poți să fii sigur că îți acoperi facturile la gaz și curent în anul care vine (glumim, nu ar trebui să fie așa).

Sau poți să îți plătești factura la telefonul mobil pe luna mai.

O surpriză mai mult decât neplăcută a pățit o femeie din Sighetul Marmației, scrie Sighet 247.ro

Femeia a suferit un șoc atunci când a desfăcut factura de la Orange, primită în cutia poștală. Pe ea scria că are de achitat nu mai puțin de 70.111,19 lei (peste 14.000 de euro, dacă vreți o conversie).

După ce i-a stat inima în loc preț de câteva clipe, după ce și soțul acesteia și alți vecini de bloc au confirmat cu toții că vede bine suma de plată, a urmat bineînțeles un șoc emoțional puternic și inevitabilul drum la cel mai apropiat magazin Orange pentru a cere explicații.

După mai multe telefoane “la centru” și câteva ore agonizante răspunsul a venit: nu este nicio eroare de facturare, iar factura trebuie achitată!

Singura presupunere, o opinie a fetelor de la magazin, a fost că probabil telefonul a fost virusat și a inițiat singur apeluri interminabile către numere cu plată la prețuri foarte mari / minut prin ceva țări exotice.

Familia afectată de această factură a luat legătura cu un avocat, care a formulat o cerere în scris către compania Orange prin care cere explicații și așteaptă răspunsul oficial pentru a putea acționa în consecință.

Exit mobile version