Site icon Editia de Dimineata

O mare parte din Sectorul 4 rămâne fără apă caldă pentru 3 săptămâni

O mare parte din Sectorul 4 rămâne fără apă caldă pentru 3 săptămâni. Bucureștenii din aproximativ 590 de blocuri din Sectorul 4, precum și Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, nu vor avea apă caldă începând de marți, 14 iunie, până pe 3 iulie, ora 24:00, a anunțat Termoenergetica.

Furnizarea apei calde este oprită, întrucât se fac lucrări de reparaţii la reţeaua primară. Potrivit Termoenergetica, se vor executa lucrări de primă urgenţă pentru înlocuirea conductelor de tur şi de retur cu diametrul de 1.100 mm din Magistrala Berceni. „Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate la intersecţia străzilor Turnu Măgurele şi Democraţiei şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de aproximativ 590 de blocuri şi Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare, până în data de 3 iulie 2022, ora 24.00”, anunță Termoenergetica.

De asemenea, în această perioadă vor fi efectuate şi verificările hidraulice de etanşeitate pe Magistrala Progresu – Berceni, pentru tronsonul amplasat în perimetrul străzilor Luică, Stupilor, Covasna, Uioara, Reşita, Giurgiului şi Bulevardul Brâncoveanu.

Alte lucrări complexe se vor executa în zona Străzii Moldovița.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Exit mobile version