Site icon Editia de Dimineata

O nouă companie low-cost vine în România. Se numește HiSky

HiSky, companie aeriană înfiinţată în Republica Moldova, intră pe piaţa din România.

Compania va opera o flotă de cinci aeronave din familia Airbus A320. Hub-ul va fi la București. Deocamdată sunt anunțate rute către Timișoara, Cluj-Napoca si Tel Aviv (Israel).

Compania aeriană HiSky a fost înfiinţată de Iulian Scorpan, fost director general al Air Moldova. De altfel, el este și unul dintre piloţii care operează curse regulate; Scorpan este şi pilot comandant de Airbus A320 cu peste 20 de ani de experienţă de zbor.

”Compania aeriană HiSky a început luni, 9 mai 2022, operarea primelor zboruri din noua bază operaţională a companiei, aeroportul Otopeni din Bucureşti. Pasagerii din Capitală vor putea călători cu HiSky către Timişoara şi Cluj dar şi către una dintre destinaţiile turistice importante, Israel – Tel Aviv. Totodată, în vara acestui an, compania va opera mai multe zboruri charter, către destinaţii exotice, în parteneriat cu importanţi touroperatori români. Odată cu deschiderea bazei de la Bucureşti, HiSky lansează şi un nou concept de servicii şi preţ, sub care se va desfăşura activitatea companiei. „SMART COST” este propunerea pentru piaţa din România, un concept de călătorie care păstrează principiile de preţ low-cost însă se bazează pe comportamentele şi nevoile pasagerilor în stabilirea orarului de zboruri şi a gamei de servicii adiţionale”, anunţă compania.

HiSky  dorește pentru sezonul de iarnă deschiderea a încă 2 destinaţii interne, Oradea şi Iaşi şi a altor 10 destinaţii din Europa.

Exit mobile version