Site icon Editia de Dimineata

O nouă mașină fabricată în România. Vezi cum arată felina din inima Olteniei

Reprezentanții companiei Ford au prezentat marți noul model, Ford Puma. În cadrul evenimentului au fost prezentate avantajele esențiale printre care designul exterior spectaculos, cel mai bun spațiu de încărcare și tehnologie sofisticată mild-hybrid.

Noul Puma are dimensiuni compacte ce oferă o gardă la sol ridicată și o capacitate de încărcare de 456 de litri: „Performanța remarcabilă și consumul optimizat de combustibil sunt livrate clienților Puma utilizând tehnologia Ford EcoBoost Hybrid 48 de volți. Sistemul de propulsie mild-hybrid integrează asistența electrică a cuplului cu un motor pe benzină EcoBoost de 1,0 litri, cu trei cilindri și frecare redusă, oferind un vârf de putere de până la 155 CP”, conform reprezentanților Companiei Ford, citați de realitateadecraiova.net.

Noul Suv de la Ford Puma cuprinde sportivul Puma ST-Line și elegantul Puma Titanium, echipări ce reflectă preferințele clienților, mai spun reprezentanții companiei.

„Clienții ne-au spus că își doresc un vehicul compact care să iasă în evidență prin design, dar care oferă și soluții dedicate vieții de zi cu zi. Rezultatul este noul Ford Puma –, practic și cu tehnologii care includ scaune cu masaj și motorizări mild-hybrid”, spune Stuart Rowley, președinte Ford Europa.

Sursa foto forum.autocarindia.com

Proiectat pentru a respecta cerințele consumatorilor și pentru a depăși așteptările celor mai pretențioși, noul model aduce o soluție inovatoare de depozitare, oferind un portbagaj mare, capabil să găzduiască o bicicletă.

Sursa foto Motor1.com

Alături de echipările suplimentare concepute pentru evitarea accidentelor, noul Puma include tehnologia de asistență activă de urgență, sistem conceput pentru a funcționa de la viteze urbane până la viteze de autostradă. Printre dotările noului SUV se numără un radar și o cameră care detectează vehiculele staționate sau lente aflate în fața mașinii care oferă un impuls suplimentar la nivelul direcției pentru a le permite șoferilor să ocolească obstacolele în cazul unei coliziuni.

Noul SUV va fi produs la uzina Ford din Craiova și va fi diponibil pentru vânzare la sfârșitul acestui an. Ford Puma este al doilea model al companiei care va fi produs la fabrica din Oltenia.

FOTO cover motor1.com

Exit mobile version