Site icon Editia de Dimineata

O parte a ceremoniei premiilor Oscar va avea loc în gara din Los Angeles

Ceremonia Oscar de duminica viitoare le va permite să-și admire idolii precum Harrison Ford, Brad Pitt și Reese Witherspoon, în persoană și în ținute de gală, nu în ​​pijamale, prin Zoom, promit organizatorii, citați de France24.

Aceștia intenționează să limiteze cât mai mult posibil interacțiunile online care au stârnit critici și dezamăgiri în timpul altor ceremonii afectate de coronavirus. Un exemplu e ceremonia decernării Globurilor de Aur de la sfârșitul lunii februarie, unde vedetele au apărut în timpul conferințelor video în echipament de jogging sau pijamale pentru a-și primi premiile.

Alături de Harrison Ford și Reese Witherspoon, vor fi prezenți în persoană și laureații Oscar din 2020, precum Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger și Laura Dern, dar și sud-coreeanul Bong Joon-ho consacrat pentru filmul său „Parasite „, cel mai bun lungmetraj.

De asemenea, pe covorul roșu vor fi și vedete precum Angela Bassett, Halle Berry și Bryan Cranston. Această seară este primul eveniment de o astfel de anvergură de când pandemia de Covid-19 a lovit Hollywoodul în martie 2020, dând peste cap calendarul industriei cinematografice și provocând închiderea sălilor de cinema.

Datorită îmbunătățirii vădite a situației sanitare, în special datorită creșterii numărului de vaccinări, California tinde să reia activitățille sale economice și culturale într-un ritm rapid.

Cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar va fi transmisă din  gara Union Station și din tradiționala sală de la Dolby Theatre din inima Hollywoodului, unde spectacolele muzicale vor fi susținute în direct.

De asemenea, au fost planificate spații în Marea Britanie și Franța pentru artiștii nominalizați care nu ar putea să călătorească la Los Angeles pentru a participa personal la ceremonie.

Seara premiilor Oscar va fi regizată pentru a șasea oară de Glenn Weiss, un renumit expert în acest gen de evenimente, alături de producătorul Steven Soderbergh, regizorul filmului „Contagion”.

„Vrem ca Oscarurile din acest an să arate ca un film, nu ca un spectacol televizat”, au precizat organizatorii.

Exit mobile version