Site icon Editia de Dimineata

O româncă a câștigat concursul de frumusețe Model Europe 2022

Dacă mai aveam nevoie de vreo dovadă că româncele sunt printre cele frumoase femei din Europa, iată că această știre o confirmă din nou.

În urmă cu aproximativ o lună a avut loc concursul de frumusețe Model Europe 2022. Tinere din Europa au fost impulsionate să se inscrie în această competiție, premiul principal pentru câștigătoare fiind participarea directă în finala competiției Miss Europe 2022.

Românca Maria Raluca Notlov a fost una dintre cele peste 27.000 de femei înscrise în acest concurs. Un juriu de specialitate a ales cele mai frumoase 100, pentru a participa la fazele superioare. Au urmat alte trei castinguri, iar Raluca se afla în primele 20.

Ea s-a impus și în finala concursului și a fost aleasă Model Europe 2022. Românca s-a ales cu o transformare a carierei la care nici nu ar fi visat în urmă cu câteva luni.

A fost răsplătită cu 15 shootinguri internaționale. A semnat un contract pentru prezența pe 140 de panouri publicitare în toată Europa, dar și un contract de publicitate pentru a deveni imaginea a trei mărci internaționale.

Ea a ajuns și pe lista VIP pentru mai multe evenimente importante la nivel mondial, cum ar fi Festivalul de Film de la Cannes sau cel din Veneția. Mai mult, ea va deschide Versace Fashion Show de la Milano.

Austriecii de la Kosmo.at scriu că românca are șanse bune la Miss Europe 2022, eveniment găzduit de Viena, fiindcă silueta ei este o îmbinare armonioasă între sport și nutriție echilibrată.

“Este o onoare extraordinară”, a comentat Maria în cadrul festivității de premiere.

Sursa foto: kosmo.at

Exit mobile version