Site icon Editia de Dimineata

O româncă este în finala Miss Supertalent of the World 2023

O orădeancă în vârstă de 19 de ani a fost selectată să concureze alături de alte 30 de fete din tot atâtea ţări la „Miss Supertalent Of The World”, o importantă competiţie din lumea modei inclusă în Paris Fashion Week (Săptămâna Modei de la Paris).

Este vorba despre Alexandra Elena Varga, o tânără pasionată de modă, care va reprezenta România la cea de-a 16 ediţie a concursului de frumuseţe. Tânăra cu ochi albaştri se va întrece pentru titlul de Miss cu fete din ţări ca Filipine, Anglia, Germania, Chile sau Grecia.

Orădeanca a început recent să-şi clădească o carieră în lumea modei. În decembrie anul trecut a devenit model în cadrul unei agenţii din Cluj-Napoca.

„Alexandra ne-a scris pe mail şi am chemat-o la un casting. Este foarte talentată, am făcut câteva şedinţe foto, iar apoi a primit deja oferte şi a fost model în cadrul unor campanii pentru companii din Elveţia”, a precizat fotograful Mihai Ştefan, proprietarul agenţiei de modele Romania Main Models.

Fascinată de modă

Alexandra este pasionată de modă şi visează la o carieră în această industrie. „Mereu mi-a plăcut să fiu în faţa camerei. Sunt fascinată de felul în care hainele şi accesoriile pot influenţa modul în care o persoană se simte şi este percepută. Îmi place, de asemenea, să lucrez cu oameni noi şi să îmi îmbunătăţesc abilităţile de comunicare şi de prezentare.

Sunt convină că munca de fotomodel este o modalitate ideală de a-mi combina toate aceste interese şi abilităţi şi de a îmi construi o carieră de succes în această industrie fascinantă”, a detaliat orădeanca pentru ebihoreanul.

Alexandra s-a născut în Marghita, însă familia ei s-a mutat, pe când ea avea 4 ani, în Grecia. Când avea 14 ani, Alexandra și membrii familiei ei s-au stabilit în Oradea. Aici a studiat la Liceul de Arte, secţia arhitectură, însă în același timp a cântat la flaut în orchestra școlii, acest instrument fiind o altă mare pasiune a tinerei.

„Pe lângă modeling, pasiunea mea cea mare este muzica, cu flautul am obținut locul 1 în Bihor la un concurs de tinere talente”, şi-a amintit Alexandra.

Alexandra se pregăteşte pentru admitere la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. „Momentan nu studiez în cadrul niciunei facultăţi, m-am axat mult pe cariera în modeling şi, de asemenea, fac pregătiri intense pentru admiterea la facultatea de arhitectură din Cluj-Napoca”, a spus orădeanca.

Spre Paris… 

Până atunci, Alexandra va merge la Paris, unde se va pregăti pentru fashion show-ul ce va avea loc în auditoriul Salle Wagram din Paris.

Lista finalistelor, alături de fotografii cu acestea, a fost publicată pe site-ul oficial al competiției, MSW, unde publicul își poate exprima opțiunea. Orădeanca Alexandra se afla marți pe locul al doilea în ceea ce privește numărul de aprecieri din partea publicului, peste 10.000.

„Miss Supertalent Of The World” este un concurs de frumuseţe care are loc de două ori pe an în mai multe oraşe din lume, precum Milano, Roma, Dubai sau Seul. Concursul este organizat de Supertalent World Group, o agenţie fondată în 2011, ce îşi propune să schimbe lumea modei prin organizarea de evenimente globale ample în lumea showbusinessului.

În 2022, Alexandra Stroe, o studentă a Facultății de Medicină de la Universitatea Transilvania Braşov, a câştigat Miss Supertalent of the World 2022 Dubai Grand Final.

Sursa foto: agenția Romania Main Models/ebihoreanul.ro

Exit mobile version