Site icon Editia de Dimineata

O selecție de filme de Crăciun pe Disney+

Pe lângă emblematicele filme de Crăciun Singur acasă 2: Pierdut în New York și Muppet: Colindă de Crăciun ce aniversează 30 de ani de la premieră, alături de îndrăgitul O poveste de Crăciun cu Jim Carrey, o mulțime de alte filme și seriale vă așteaptă pe Disney+ pentru a intra în spiritul Crăciunului. Există câte ceva pentru toată lumea.

Deja clasice. Toată colecţia de 6 filme „Singur acasă | Home Alone” este disponibilă pe Disney+

La doar opt ani, Kevin McCallister devine bărbatul casei! Lăsat din greşeală acasă când familia sa se grăbea să plece în vacanţa de Crăciun, Kevin îşi ocupă timpul cu decorarea casei de sărbători. Dar nu cu globuri şi ghirlande. Doi hoţi năstruşnici încearcă să pătrundă în casă, iar Kevin are pregătite pentru ei capcane, care mai de care mai isteţe.

„O poveste de Crăciun | A Christmas Carol”

Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) începe sărbătorile de Crăciun cu dispreţul şi meschinăria sa obişnuite, răstindu-se la funcţionarul său loial (Gary Oldman) şi veselul său nepot (Colin Firth). Dar când fantomele Crăciunului trecut, prezent şi viitor îl poartă într-o călătorie revelatoare, dezvăluindu-i adevăruri cu care Scrooge refuza să se confrunte, bătrânul trebuie să-şi deschidă inima până nu e prea târziu.

„Muppet: Colindă de Crăciun | The Muppet Christmas Carol”

Este sezonul iubirii, râsetelor şi una dintre cele mai drăguţe poveşti din toate timpurile! Alăturaţi-vă lui Kermit, drei Piggy şi celor de la Muppets în această versiune magică a poveştii clasice a lui Charles Dickens. Câştigătorul Oscarului Michael Caine (Cel mai bun actor în rol secundar) oferă un spectacol minunat. Într-un Ajun de Crăciun, Scrooge este vizitat de fantomele trecutului, prezentului şi viitorului. Împreună cu umilul Bob Cratchit (Kermit) şi familia sa, Spiritele îi deschid ochii lui Scrooge – şi inima – la adevăratul sens al Crăciunului. Plin muzică originală şi efecte speciale orbitoare, „The Muppet Christmas Carol” va deveni o tradiţie de vacanţă pe care familia dvs. o va preţui tot anul.

„Familia Simpson şi familia Bocelli: Feliz Navidad de Crăciun”

În acest scurtmetraj, Homer o surprinde pe Marge cu un cadou suprem, un spectacol de neuitat oferit de superstarul italian de operă Andrea Bocelli, împreună cu fiul său Matteo, în vârstă de 25 de ani, şi fiica sa Virginia, în vârstă de 10 ani. Exclusiv pe Disney+.

„Spărgătorul de nuci şi cele patru tărâmuri | The Nutcracker and the Four Realms”

În adaptarea magică de la Disney a poveştii clasice ”Spărgătorul de nuci”, Clara caută o cheie specială care să deschidă o cutie ce conţine un dar nepreţuit. Un fir aurit de la petrecerea de sărbători a naşului ei o conduce spre râvnita cheie – care dispare imediat după aceea într-o lume paralelă ciudată şi misterioasă. Acolo Clara întâlneşte un soldat, un grup de şoareci şi regenţii a trei tărâmuri magice. Dar trebuie să înfrunte ameninţătorul Al Patrulea Tărâm, unde locuieşte tiranica Mama Ghimbir, ca să recupereze cheia şi să readucă armonia într-o lume instabilă.

„Zâna bună | Godmothered”

Petrecută în perioada Crăciunului, „Zâna bună” e o comedie despre Eleanor, o tânără zână fără experienţă (Jillian Bell), care aude că profesia ei e pe cale de dispariţie, aşa că decide să încarce să demonstreze că oamenii încă mai au nevoie de zâne. Elenor găseşte scrisoarea rătăcită a unei fetiţe de 10 ani şi pleacă în căutarea lui Mackenzie, care acum este o mamă singură de 40 de ani (Isla Fisher), care lucrează la o televiziune din Boston. După ce şi-a pierdut soţul, Mackenzie a renunţat la ideea finalului fericit. Eleanor e hotărâtă să o ajute pe Mackenzie să fie fericită, fie că aceasta vrea asta, fie că nu.

„Cenuşăreasa | Cinderella”

Cenuşăreasa are încredere că visele ei pentru o viaţă mai bună se vor împlini. Cu ajutorul prietenilor ei şoricei şi al Zânei Ursitoare, zdrenţele ei sunt transformate ca prin farmec într-o rochie minunată şi Cenuşăreasa pleacă la balul regal. Dar când ceasul bate miezul nopţii, vraja se rupe şi Cenuşăreasa fuge, lăsând în urmă un singur condur de cleştar, singura cheie către un sfârşit de basm!

„Miracolul de pe strada 34 | Miracle on 34th Street”

Susan, o fetiţă de 6 ani, are îndoieli cu privire la cel mai longeviv miracol al copilăriei: Moş Crăciun. Mama ei i-a spus „secretul” despre Moş Crăciun cu mult timp în urmă, aşa că Susan nu se aşteaptă să primească cele mai importante cadouri de pe lista ei de Crăciun. Dar, după ce întâlneşte un Moş Crăciun special de la un magazin care este convins că este real, Susan primeşte cel mai preţios cadou dintre toate, ceva în care să creadă.

„Epoca de gheaţă: Crăciunul Mamutului | Ice Age: A Mammoth Christmas”

Atunci când Sid îi strică din greşeală una dintre tradiţiile de Crăciun lui Manny, i se spune că acum va fi trecut pe lista copiilor cei răi a lui Moş Crăciun. Ca să-şi susţină cauza în faţa lui Moş Crăciun, Sid se îndreaptă către Polul Nord avându-i pe Crash, Eddie şi Peaches după el.

„Coşmar înainte de Crăciun | The Nightmare Before Christmas”

Coşmar înainte de Crăciun spune povestea lui Jack Skellington, regele creaturilor din Oraşul Halloweenului. Plictisit de colindat, Jack tânjeşte după ceva mai mult şi curând descoperă magia Oraşului Crăciunului. Când Jack se hotărăşte să ducă această sărbătoare veselă în Oraşul Halloweenului, visul lui de a-i lua locul Moşului se destramă, iar Sally, păpuşa de cârpă care-l iubeşte, trebuie să repare lucrurile.

„Regatul de gheaţă | Frozen”

Optimista şi curajoasa Anna porneşte alături de munteanul Kristoff şi renul lui loial, Sven, într-o călătorie dificilă pentru a o găsi pe sora Annei, Elsa, ale cărei puteri de gheaţă au prins regatul Arendelle în capcana unei ierni eterne. Cei doi străbat zăpezi care rivalizează cu acelea de pe Everest, ajutaţi de troli magici şi un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, dar vor reuşi aceştia s-o găsească la timp pe Elsa pentru a salva Arendelle?

„LEGO Războiul Stelelor De Sărbători |The LEGO Star Wars Holiday Special”

Lego Războiul Stelelor Ediţie specială de sărbători este o celebrare jucăuşă şi plină de bucurie a Sagăi Skywalker, care se desfăşoară după evenimentele din Episodul 9, prezentând cronologic eroi, răufăcători emblematici şi capcane, totul în spiritului sărbătorilor. Povestea se începe în sărbătoarea festivă numită Ziua Vieţii. Toată lumea din galaxie este într-un spirit festiv, dar Rey este concentrat să se îmbarce într-o misiune cu BB-8 pentru a găsi un templu Jedi care să se arate doar în această zi specială. Ea este hotărâtă să câştige înţelepciunea din templu şi să transmită prietenilor ei tradiţiile şi învăţăturile Jedi. În templu, Rey se îmbarcă într-o aventură epică în timp, prezentând momente memorabile din saga Răzbiul Stelelor.

Se va împrieteni cu un tânăr şi impresionabil Luke Skywalker şi se va ciocni cu Darth Vader şi cu Împăratul. În cursa ei nebună prin cronologie, ea va intra în contact cu mulţi din galaxie, inclusiv Obi-Wan, Anakin, Yoda, Han Solo, Kylo Ren şi Mandalorianul şi Copilul. Înapoi la Millennium Falcon, Finn, Poe, Chewie, R2-D2, C-3PO, D-O şi restul prietenilor lui Rey se luptă să organizeze cea mai bună petrecere de Ziua Vieţii!

Exit mobile version