Site icon Editia de Dimineata

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, culisele unei familii mondene

sursa: click.ro

Îndrăgita prezentatoare de știri, Octavia Geamănu și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri mondene din România. Cei doi au împreună un băiețel de 1 an, Andrei.

Prezentatoarea Observatorului Special este o fire discretă, iar relația ei cu chitaristul de la Direcția 5 a fost un subiect evitat până la un moment. Și-a păstrat și numele la căsătorie și a rămas o femeie cu ambiții mari în carieră. Dar a venit acel moment menționat anterior, care l-a adus pe micuțul Andrei în viața lor și atunci lucrurile s-au schimbat. Au devenit un întreg, un uplu indisolubil, iar rolul de tătic i se potrivește ca o mănușă lui Marian. Tatăl şi fiul sunt nedespărţiţi din primele minute de viaţă ale lui Andrei.

Recent, cuplul a sărbătorit doi ani de căsnicie, deși trebuie spus că povestea de iubire dintre Octavia și Marian a început în urmă cu aproximativ 9 ani.

Îi puteți asculta luni 9 aprilie, între orele 00:05 – 02:00, la Radio România Actualități, în cadrul emisiunii Serviciul de noapte cu Maria Țoghină.

Exit mobile version