Site icon Editia de Dimineata

„Opera Nights” la castelul Corvinilor

Festivalul internaţional „Opera Nights” va avea loc în perioada 28-31 iulie la Castelul Corvinilor din Hunedoara, Teatrul I.D. Sîrbu din Petroşani şi în curtea interioară a clădirii Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, din Deva.

Iubitorii muzicii de operă sunt invitaţi să vadă patru spectacole pregătite de artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa.

Program

Festivalul va începe pe 28 iulie, la teatrul din Petroşani, cu „La Traviata”, de Verdi, şi va continua pe 29 iulie, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, cu „Cavalleria Rusticana”, de Mascagni şi „Paiaţe” de Leoncavallo.

Pe 30 iulie, publicul prezent la Castelul Corvinilor va putea să vadă opera „Rigoletto”, de Verdi, urmând ca festivalul să se încheie la Deva, pe 31 iulie, cu „La Traviata”, spectacolul fiind prezentat pe o scenă ce va fi amplasată în curtea interioară a CJ Hunedoara.

În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să reîntâlnească nume de referinţă din muzica clasică şi de operă din ţară şi străinătate.

Toate spectacolele în aer liber vor începe la ora 21,00, iar cel de la teatrul din Petroşani, la ora 20,00.

Accesul publicului este gratuit, în măsura locurilor disponibile.

Exit mobile version