Site icon Editia de Dimineata

Oradea, viitoarea regină mondială a Kangoo Jumps. Vezi ce eveniment se pregătește

România va mai bifa încă un succes în Cartea Recordurilor. De data aceasta, în Oradea se va organiza cea mai mare clasa de Kangoo Jumps, doborând recordul mondial.
În data de 13 octombrie, în piața centrală a orașului vor fi așteptați 1300 de oameni, la ora 13:00.

Ora va fi ţinută de trainerul internaţional Kinga Sebestyén, cea care, de 25 de ani în domeniu, a adus acest sport în România, în anul 2008, pe 25 ianuarie (de ziua ei de naştere), la Miercurea Ciuc, potrivit ebihoreanul.ro.

Toți cei care doresc să participe la eveniment trebuie să fie prezenți în Piața Unirii între  orele 11-12:30. Vor primi ghete pentru Kangoo Jumps, adecvate pentru fiecare participant.

Participanţii trebuie să se înscrie în aplicaţia JumpClass, să plătească online o taxă de participare în valoare de 25 lei ce va include o pereche de ghete rebound în ziua evenimentului, un tricou cu logo-ul „OraDeA bate recordul”, băuturi răcoritoare şi o diplomă de participare.

Organizatoarea își dorește ca evenimentul să fie marcat de culorile tricolorului, astfel vor fi 500 de tricouri roșii, 500 galbene și 500 albastre.

Reprezentanții Guiness Book solicită ca ora să înceapă cu 10 minute de încălzire, urmate de 30 de minute de mișcare mai intensă și de alte 10 minute de streching.

Sursă foto cover: ebihoreanul.ro

Exit mobile version