Site icon Editia de Dimineata

Oscarurile se vor desfășura după modelul Eurovision

Situația pandemică a determinat organizatorii Premiilor Oscar  să se gândească la o variantă pentru a reduce mobilitatea. A apărut o soluție care seamănă foarte mult cu organizarea Eurovisionului – hub-uri satelit în câteva țări, de unde se vor putea face transmisiuni alternative.

Academia a anunțat inițial că participarea la gală prin intermediul Zoom este exclusă. Apoi a venit cu o idee – nominalizații britanici ar putea participa la o gală organizată la Londra.

Producătorii ceremoniei au declarat că vor înfiinţa ”hub-uri” în Londra şi Paris pentru a facilita accesul vedetelor din Europa.

Actorii Anthony Hopkins, Gary Oldman, Olivia Colman, Daniel Kaluuya, Riz Ahmed şi Carey Mulligan se numără printre nominalizaţii la Oscaruri din Marea Britanie. De asemenea, Emerald Fennell este nominalizată la categoria ”cel mai bun regizor”, iar Celeste concurează la premiul pentru ”cel mai bun cântec original”, scrie The Guardian.

Academia nu a anunţat încă locaţia hub-ului din Londra.

Și la Los Angeles ceremonia va fi marcată de restricţii, după cum s-a anunţat anterior, participarea pe covorul roşu şi prezenţa reprezentanţilor media fiind restrânse în contextul pandemiei.

Exit mobile version