Site icon Editia de Dimineata

Palma de la Oscar are efecte nebănuite. Ultimul film al lui Will Smith a fost amânat. Nici Bad Boys 4” și „I Am Legend 2” nu se simt prea bine

Variety anunță că filmul „Emancipation” cu Will Smith, care trebuia să aibă premiera la finalul lui 2022 pe Apple TV+, va fi amânat pentru 2023.

Revista Variety scrie că filmul ar urma să fie lansat în 2023, astfel încât actorul să NU poată fi nominalizat la Oscar. În acest lungmetraj, Will Smith îl interpretează rolul unui sclav fugar care se alătură armatei unioniste. Totuși, scrie tot Variety, la problemele lui Will Smith se adună și unele de întărziere a producției dar și “aglomerația” de premiere de pe Apple TV+.

„Emancipation” nu este singurul proiect al actorului care a fost pus pe hold. Alte două nume mari ar putea avea probleme.

Producţia „Bad Boys 4” a fost oprită, la fel ca filmul de acţiune „Fast and Loose” programat pentru Netflix. Gigantul de streaming a anulat şi „Bright 2” (deşi platforma a precizat că decizia sa nu are legătură cu „incidentul” în care a fost implicat actorul), în timp ce revenirea sa în „I Am Legend 2” rămâne incertă.

Exit mobile version