Site icon Editia de Dimineata

Pamela Anderson divorţează pentru a șaptea oară

Pamela Anderson divorţează pentru a șaptea  oară. Vedeta din serialul „Baywatch”, a cerut divorţul de Dan Hayhurst, după doar 13 luni de căsătorie.

Actriţa, în vârstă de 54 de ani, a confirmat că se află în proceduri de divorţ de soţul său Dan Hayhurst. Potrivit publicaţiilor Page Six şi Daily Mail fosta vedetă Playboy a depus actele de divorţ în Canada în urmă cu câteva zile.

Relaţia dintre Pamela Anderson şi Dan Hayhurst, care a lucrat pentru ea ca bodyguard, a fost presărată de probleme încă de la început. Fosta iubită a lui Hayhurst, Carey, a acuzat-o pe Anderson că i-a destrămat familia.

Șapte mariaje, șase soți

Pamela Anderson avea 28 de ani când s-a căsătorit prima oară cu Tommy Lee, bateristul trupei rock Mötley Crüe.

Ceri doi s-au căsătorit la doar 96 de ore după ce s-au cunoscut. Divorțul a fost pronunțat în 1998, când muzicianul a agresat-o pe actriță și a fost condamnat la şase luni de închisoare.

Actriţa a mai păşit de două ori în faţa altarului, prima oară cu modelul masculin Marcus Schenkenberg, iar apoi cu rockerul Kid Rock (Robert J. Ritchie). De primul s-a despărţit în 2001, iar de cel de-al doilea în 2003.

Trei ani mai târziu, Pamela Anderson s-a recăsătorit cu Kid Rock la bordul unui iaht care naviga în largul coastei localităţii franceze Saint Tropez. Noul mariaj nu a durat decât patru luni.

Ea s-a măritat apoi cu producătorul muzical Rick Salomon de două ori, prima dată în 2007, apoi din nou în 2013.

Următorul ei soţ a fost Jon Peters, cu care Pamela s-a căsătorit în ianuarie 2020, o căsnicie care a durat doar 12 zile.

Pamela şi Dan Hayhurst s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului din 2020, la casa actriţei din Vancouver.

Exit mobile version