Site icon Editia de Dimineata

Pârtie artificială pentru copii în Parcul Tineretului

Copiii din Bucureşti vor avea posibilitatea să schieze în 18 noiembrie, pe o pârtie artificială, amenajată în Parcul Tineretului, unde vor avea la dispoziţie, gratuit, echipamente de schi şi snowboard şi instructori specializaţi. Se va întâmpla în cadrul evenimentului „Ski in the City”.

Facilitățile sunt puse la dispoziție cu ajutorul Păltiniș Arena din Sibiu.

<<‘Ski in the City’ este un eveniment la care ne gândim de mult timp, care implică un efort logistic impresionant. Suntem convinşi că sunt mulţi copii care şi-ar dori să încerce să schieze sau să se urce pe placă şi încă n-au avut ocazia, locuind într-o zonă de şes, aşa că aducem muntele şi zăpada la ei ‘în sufragerie’. Aşteptăm cu drag toţi copiii şi tinerii care vor să încerce senzaţia alunecării pe zăpadă în condiţii de maximă siguranţă. şi, cine ştie, poate mulţi se vor molipsi de acest minunat microb>>, spune Dan Gherman, administratorul complexului Păltiniş Arena.

Potrivit acestuia, în Parcul Tineretului, în apropierea intrării principale, va fi amenajată o pârtie de schi cu înclinaţie mică, dedicată copiilor între 4 şi 10 ani ce vor să ia primul lor contact cu alunecarea pe zăpadă. Păltiniş Arena aduce la Bucureşti inclusiv echipamente de schi şi snowboard pentru cei mici, puse la dispoziţie în mod gratuit. Iar cei mici vor fi ghidaţi în primii lor paşi pe zăpadă de instructorii şcolilor de schi şi snowboard din cadrul complexului. Cursurile de iniţiere vor avea o durată de 30 de minute, iar copiii vor fi deserviţi în ordinea prezenţei la faţa locului.

Exit mobile version