Site icon Editia de Dimineata

Pe Transfăgărășan a nins, trafic restricționat pe Transalpina

Circulaţia rutieră a fost închisă, marţi, pe DN 67C – Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza viscolului puternic.

Traficul rutier pe Transaslpina a fost restricţionat în totalitate până miercuri, la ora 10.00, între localităţile Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza ninsorii și viscolului puternic, care reduc vizibilitatea sub 50 de metri.

Restricţia este impusă pe tronsonul kilometric 34+800 de metri – 59+800 de metri, fiind semnalizată corespunzător.

”Precizăm că măsura închiderii temporare a circulaţiei rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă. Circulaţia rutieră pe acest sector de drum va fi reluată când condiţiile meteorologice vor permite desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă”, a anunțat și CNAIR.

De asemenea, CNAIR anunță că “a nins viscolit în zona înaltă a Transfăgărășanului! Drumarii districtului Piscu Negru acționează cu autoutilaje cu lamă și material antiderapant. Conducătorii auto care vizitează zona turistică să circule prudent și să aibă mașinile echipate de iarnă!”

Exit mobile version