Site icon Editia de Dimineata

Piesă REDESCOPERITĂ Queen cu vocea lui Freddie: „FACE IT ALONE”

Te zguduie, dă cu tine de pământ, te lasă fără suflare. Simți un șuvoi de emoții pe cale să te inunde și nici măcar nu-ți pasă că reacționezi așa.

O piesă Queen redesdcoperită, cu voce Freddie Mercury „FACE IT ALONE” a fost lansată azi ca single digital, informează trupa.

Piesa precede sosirea albumului Queen ‘The Miracle Collector’s Edition’ care va veni pe 18 noiembrie.

Senzațional

După ce a generat o furtună mediatică în vară, când membrii trupei, Brian May și Roger Taylor, au dezvăluit pentru prima dată știrea despre o piesă Queen redescoperită cu Freddie Mercury, „Face It Alone” a apărut astăzi ca single.

Existența piesei a fost dezvăluită pentru prima dată de May și Taylor într-un interviu la radio BBC, cu ocazia apariției lor la concertul Royal Jubilee din acest an, la care au interpretat piesa în deschidere alături de cântărețul lor obișnuit, Adam Lambert, Roger Taylor descriind-o ca fiind „o mică bijuterie de la Freddie de care am cam uitat”, iar Brian May spunând că „este frumoasă, este emoționantă”.

Sosirea piesei ca single duce în 18 noiembrie la lansarea unui album “revizuit” al celui de-al 13-lea album al trupei, The Miracle, penultimul lansat de trupă în timpul vieții lui Freddie Mercury. El devine acum disponibil într-un fastuos format box set Queen The Miracle Collector’s Edition cu 8 discuri.

Set extins

Printre conținuturile sale, setul extins include The Miracle Sessions: un disc de peste o oră cu alte înregistrări inedite, inclusiv șase cântece nepublicate. La fel de ispititor pentru fani, materialul audio include schimburile de replici sincere ale trupei din studiourile din Londra și Montreux, oferind cea mai revelatoare fereastră de până acum în procesul creativ al celor patru membri și bucuria, glumele și glumele de la întoarcerea lor la lucrul împreună.

Puțină istorie

‘Face It Alone’ a fost înregistrat inițial în timpul sesiunilor istorice ale trupei din 1988 pentru acel album, o perioadă prolifică în care trupa a înregistrat aproximativ 30 de piese, dintre care multe nu au fost lansate niciodată, dar au rămas printre cele care nu au fost incluse în albumul final. A fost redescoperită atunci când echipa de producție și arhivă a trupei s-a întors la acele sesiuni pentru a lucra la reeditarea box setului The Miracle.

„Cam uitasem de această piesă”, mărturisește Roger Taylor, „dar iată că a apărut această mică bijuterie. Este minunată, o adevărată descoperire. Este o piesă foarte pasională”.

Single-ul va fi prima piesă nouă cu Freddie Mercury lansată în peste 8 ani. Pe albumul Queen Forever din 2014, trupa a inclus trei piese inedite cu Mercury, printre care „Let Me in Your Heart Again”, „Love Kills” și „There Must Be More to Life Than This”.

Vorbind despre piesa redescoperită, Brian May spune: „Sunt fericit că echipa noastră a reușit să găsească această piesă.  După atâția ani, este minunat să ne auzim pe toți patru … da, și Deacy este acolo … lucrând în studio la o idee de cântec grozavă care nu a fost niciodată finalizată … până acum!”.

Versurile piesei

Face It Alone Official Lyrics:

When something so near and dear to life,
Explodes inside,
You feel your soul,
Is set on fire.

When something so deep and so far and wide,
Falls down beside,
Your cries can be heard,
So loud and clear.

Your life is your own,
You’re in charge of yourself,
Master of your home,
In the end,
In the end,
You have to face it all alone.

When something so dear to your life,
Explodes inside,
You feel your soul,
Is burned alive (burned alive).

When something so deep and so far and wide,
Falls down beside,
Your cries can be heard,
So loud and clear.

Your life is your own,
You’re in charge of yourself,
Master of your home,
In the end,
In the end,
You have to face it alone.

When the moon has lost its glow,
When the moon has lost its glow,
When the moon has, when the moon has lost its glow,
When the moon, when the moon has lost its glow,
You have to face it all alone.

Exit mobile version