Site icon Editia de Dimineata

Pleci în vacanță. Unde găsești cel mai ieftin test covid RT-PCR?

Studiu de caz. Pleci în vacanță și ai nevoie de un test PCR, altfel tot concediul este anulat. E prea târziu pentru vaccin. Sau poate că ești vaccinat, dar copilului trebuie să îi faci test. Ce soluții ai? Unde găsești cel mai ieftin test covid RT-PCR? În cât timp este gata? Apar întrebările, iată răspunsurile.

Un scurt COMPARATIV cu principalele clinici și prețurile pentru a păși pe puntea unei vacanțe de vis.

Unde găsești cel mai ieftin test covid RT-PCR? În ultimele 6 luni, prețurile au scăzut…

Dacă la sfârșitul anului preţul testelor COVID Real Time PCR difereau cu până la 50% de la o clinică la alta, și ajungeau să depășească  420 de lei, acum pare că au mai scăzut, iar diferențele nu mai sunt așa de mari. Mai mult au apărut și clinici care oferă rezultatul nu în 72 de ore, ci în 6 sau chiar o oră. Ce-i drept, cu un preț.

Synevo, Lotus-med, MedLife

La Synevo, testul costă 235 de lei, iar rezultatul se primeşte în 24 de ore. Îl poți cumpăra online, tot online te și programezi.

Testul poate fi efectuat în cele 94 de centre dedicate din rețeaua națională Synevo, amplasate în 44 de orașe. Pe lângă disponibilitatea din timpul săptămânii, recoltarea se realizează și în zilele de weekend. În București, testul poate fi efectuat și în ziua de duminică în centrele Plevnei și Drumul Taberei 1.

Durata de eliberare a rezultatelor este de:

24 de ore de la momentul recoltării pentru București și Ilfov, Constanța, Năvodari, Mangalia, Medgidia, Galați, Brăila, Focșani, Iași, Bacău, Piatra Neamț, Suceava, Botoșani, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Rădăuți, Vicovul de Sus, Timișoara, Arad, Oradea, Târgoviște, Buzău, Ploiești, Pitești, Rm. Vâlcea, Reșita, Lugoj, Călărași, Slobozia;

48 de ore de la momentul recoltării pentru restul orașelor din țară.

Lotus-med oferă o promoție până la 30 iunie. Rezultatul testului RT-PCR este disponibil în maximum 12 ore de la recoltare; în limba romana si engleză. Buletinul cu rezultatul testului RT-PCR pentru COVID – 19 conține QR code, ca măsură suplimentară de securitate.

Prețul unui test este 225 RON – ofertă valabilă până pe 30 iunie.

Testările se pot programa online AICI,  sau la numărul de telefon 021.99.89

MedLife. Prețul unui test RT-PCR este de 219 lei, iar eliberarea rezultatului se face într-o zi lucrătoare de la recepția probei în laborator.

Rezultatul este disponibil la cerere și în limba engleză, și va fi automat disponibil online în contul de pacient.

Programările se pot efectua apelând numărul de Call Center 021.9646.

Sante, Gral Medical, Sanador

La Sante, testul costă 300 de lei în mod normal. Dacă îl comanzi și plătești online sau ai card de membru, prețul devine 229,5 de lei. Atenție  achitarea testului online nu reprezintă programarea la recoltare.

Programarea trebuie să o faceți dumneavoastră telefonic la unul din centrele din listă, înainte de a plasa comanda online. Comanda se face AICI .

Pentru eliberarea rezultatului în limba engleză trebuie să specificați acest aspect la recepție, în momentul prezentării la recoltare.

Rezultatul e disponibil în maxim 72 de ore.

Clinicile Gral Medical propun aflarea rezultatului în 24 de ore sau în aceeasi zi în regim de urgență pentru recoltarea în Centrele GRAL Medical din Bucuresti.

Rezultatele bilingve (română-engleză sau engleză-germanaă) pentru testele RT-PCR recoltate în Centrele GRAL Medical din București vor fi eliberate în 24 de ore.

Prețul testului RT-PCR COVID-19 cu eliberare rezultat bilingv cu cod QR fără urgență este 260 lei.

Sanador a avut o campanie până la sfârșitul lunii mai în care un test RT-PCR costa 245 de lei. Recoltarea pentru testul Covid-19 se face doar cu programare prealabilă la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau completând formularul de AICI.

Rezultatul este disponibil în max. 48 de ore și poate fi vizualizat în contul de pe site-ul sanador.ro. Rezultatul poate fi eliberat, la cerere, și în limba engleză.

OK Medical, Regina Maria

La OK Medical, preţul unui test RT PCR SARS-CoV-2 este de 350 de lei cu rezultatul în 48 de ore. Clinica permite testarea simultană de gripă şi Covid cu 380 de lei.

O noutate pe site-ul OK Medical este testul RT-PCR din salivă (mai puțin invaziv) care costă 450 de lei.

La Regina Maria, de asemenea, preţul testului Covid este de 299 de lei (promoție până la sfârșitul lui august), cu rezultatul în două zile. Programarea se poate face AICI

Unde găsești cel mai ieftin test covid RT-PCR?. Alte clinici sau rețele unde poți face un test RT-PCR

DomVista Medical (rezultat în 6 ore, 320 de lei sau 1 oră, 500 de lei)

AgathaLabs (rezultat în 24 de ore, 220 de lei)

AnalizeBucurești (rezultat în 12-24 de ore, 230 de lei)

Affidea (24-72 de ore)

Germandiagnose (au centre ambulante în apropierea unor Mall-uri sau pot veni acasă)

PCRtest (cel mai mic preț găsit, 190 de lei)

Exit mobile version