Site icon Editia de Dimineata

Posesorii de Google Pixel pot descărca Android 13 începând de acum

Într-o postare pe blog,  Google a anunțat că Android 13 va începe oficial să fie distribuit pe dispozitivele Pixel. Alți producători de dispozitive Android, precum Samsung, Motorola și OnePlus, vor primi cu toții actualizarea la Android 13 în cursul acestui an, dar cei care dețin smartphone-uri proprietate Google pot intra în acțiune mai devreme.

Nu există mari surprize cu privire la ceea ce este inclus în Android 13, deoarece Google a spus deja, în mare, despre ce este vorba. Limbajul de design „Material You” a fost actualizat, astfel încât orice temă de culoare pe care o alegeți pentru telefon se va aplica și pictogramelor aplicațiilor, în timp ce utilizatorii multilingvi pot selecta diferite limbi implicite pentru diferite aplicații, în loc să se bazeze pe o limbă uniformă pentru întregul telefon.

Există, de asemenea, îmbunătățiri în ceea ce privește confidențialitatea, cum ar fi ștergerea automată a informațiilor personale copiate în clipboard după o anumită perioadă de timp și posibilitatea de a oferi aplicațiilor acces la anumite fotografii și clipuri video, mai degrabă decât la întreaga bibliotecă.

În ansamblu, însă, utilizatorii Pixel probabil că nu vor observa diferențe uriașe în prima zi.

Poate că cel mai bun lucru despre această lansare este că posesorii de Pixel au ocazia să se simtă temporar superiori celorlalți tovarăși care folosesc Android, scrie Mashable.

Exit mobile version