Site icon Editia de Dimineata

Pregătirile de Crăciun au început

Prima primărie din România care a început pregătirile pentru organizarea sărbătorilor de iarnă este cea din Brașov.

Municipalitatea a alocat 900.000 de lei.

Primăria Braşov invită localnicii să aleagă tematica sărbătorilor, zonele din cartiere în care s-ar putea desfăşura evenimente, dar şi să facă propuneri cu privire la felul în care va arăta iluminatul festiv sau cu privire la Revelion.

De asemenea, autorităţile locale poartă discuţii şi cu comercianţii care participă la târgul de Crăciun, pentru a afla opiniile acestora cu privire la modul de organizare pentru sezonul viitor.

Până în data de 21 iunie, braşovenii sunt invitaţi să decidă asupra tematicii sărbătorilor de iarnă, să aleagă activităţile care ar trebui să se desfăşoare în cadrul evenimentului, Braşov, oraş din poveste” – Târg de Crăciun, concerte, Moş Crăciun interactiv, carusel pentru copii, patinoar, târguri caritabile pentru ONG-uri, zone din cartiere în care s-ar putea desfăşura evenimente în perioada sărbătorilor de iarnă şi care ar fi evenimentele pe care şi le doresc în cartierul lor. O altă temă asupra căreia sunt consultaţi cetăţenii este cea legată de iluminatul de sărbători; astfel ei vor putea alege între tipul de iluminat, clasic sau cu jocuri de lumini, extinderea acestuia în cartiere sau pot veni şi cu alte propuneri privind iluminatul festiv. Nu în ultimul rând, tot braşovenilor le revine decizia asupra modului în care se va sărbători trecerea dintre ani, respectiv cu artificii, proiecţie de lasere sau alte evenimente”, anunţă Primăria municipiului Braşov.

Sărbătorile de iarnă la Braşov vor începe pe 30 noiembrie şi vor dura până pe 8 ianuarie 2023.

Exit mobile version